İyi de anlaşma bu değil ki sadece? NVIDIA, Arc GPU'lar yerine NVIDIA'nın GPU Chiplet'lerini Intel CPU'larına entegre etme planını ortaya çıkardı. Ha bu Intel'in kendi battlemage jenerasyon GPU'larını tamamen bırakacağı anlamına gelmez; fakat orta vadede GPU geliştirme maliyetini düşürmek ve pazara daha hızlı çözüm sunmak için NVIDIA'nın donanım bileşenlerini kullanacaklar, bu bile sektörde ki zayıflığını kanıtlamaya yeter.

Ayrıca veri merkezi çözümlerinde NVIDIA'nın GPU teknolojilerini kullanıp rekabete dahil olmak istiyorlar. Yani NVIDIA altyapılarını kullanarak sektöre girmeye çalışacaklar kendi adı altında.

Hani iyi bir durum mu? Değil. Tamamen NVIDIA'nın alt segmentte AMD'yi devirme çabası olarak yorumlarım ben bunu.

Yanlışınız yok bende aynı şekilde düşünüyorum. Sadece tek bir kısım hariç. Alt segmentlerle uğraşmak ve geç kaldığı görsel işlemeye daha fazla yatırım yapmak istemiyor diye düşünüyorum. Zaten ekonomik olarak kötü bir durumda olan şirketi toparlamaya yönelik bir kurtarma yolunu izliyorlar. Önce şirket içi istikrarı tekrardan sağlamaları gerekli. Ayrıca artık kendilerinin tekel olmadığı ve piyasaya yön veremediklerini kabullenmeleri gerekli.

20 Haziran 2024'ten beri Arc A750 kullanıyorum oynamadıgım oyun kalmadı her oyunu Orta-Yüksek ve bazı oyunları Ultra da 60 FPS rahat bir şekilde oynadım. 1 yıl daha kullanıp RTX 5070 alacağım 1 sene daha benimle.

Benim arkadaşta var bilmeden almış. Sadece ETS 2 ve Assetto oynuyor o yüzden hiçbir şeyi anlamıyor. Böyle insanlar için iyi.

Benim arkadaşta var bilmeden almış. Sadece ETS 2 ve assetto oynuyor o yüzden hiçbir şeyi anlamıyor. Böyle insanlar için iyi.

Ucuza bulunursa alınabilecek kartlar. Fiyatına ve performansına göre değerlendirmek gerekli böyle ürünleri. Bazı kişiler çok fazla şey bekliyor ve kötülüyor.