Detaylar
Kim cevapladı?Anakartınız nedir? IA CEP Support olarak geçiyor genelde BIOS'larda.
Gigabyte BIOS'lar için 'Tweaker' sekmesi altından 'IA CEP' ayarını 'disabled' yaparak, MSI anakartlarda 'OC' sekmesi altından 'Advanced CPU Configuration' kısmında bulunan 'IA CEP Support' ayarını disabled yaparak, ASUS anakartlarda ise 'Extreme Tweaker' sekmesi altından 'IA CEP' ayarını disabled yaparak ayarı kaptabilirsiniz.
Gigabyte BIOS'lar için 'Tweaker' sekmesi altından 'IA CEP' ayarını 'disabled' yaparak, MSI anakartlarda 'OC' sekmesi altından 'Advanced CPU Configuration' kısmında bulunan 'IA CEP Support' ayarını disabled yaparak, ASUS anakartlarda ise 'Extreme Tweaker' sekmesi altından 'IA CEP' ayarını disabled yaparak ayarı kaptabilirsiniz.
Anakartınız nedir? Ia cep Support olarak geçiyor genelde BIOS'larda.
Gigabyte BIOS'lar için 'tweaker' sekmesi altından 'ıa cep' ayarını 'disabled' yaparak, MSI anakartlarda 'OC' sekmesi altından 'Advanced CPU Configuration' kısmında bulunan 'ıa cep Support' ayarını disabled yaparak, ASUS anakartlarda ise 'Extreme tweaker' sekmesi altından 'ıa cep' ayarını disabled yaparak ayarı kaptabilirsiniz.
Hepsini açıklamışsın zaten hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi de belirterek yeni bir konu açarsanız orada seve seve yardımcı oluruzHepsini açıklamışsın zaten hocam.En kısa sürede bakacağım. Bu arada konusu burası değil belki ama undervolt tam olarak nasıl yapılıyor? Videolara baktım, rehber yazılara baktım ancak bioslar farklı, rehberdeki programlar aracılığı ile de düşüremedim voltajı. Tam bir rehber de bulamadım.
En kısa sürede açacağım, teşekkür ederim.Sistem özelliklerinizi de belirterek yeni bir konu açarsanız orada seve seve yardımcı oluruz.
Merhaba, undervolt için konu açtım bir süre önce ancak hiç etkileşim olmamış. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Sistem özelliklerinizi de belirterek yeni bir konu açarsanız orada seve seve yardımcı oluruz.
Son düzenleme: