Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
SATA Power destekli, kumandalı ARGB hub alman gerekli.
Kasada ARGB'ye dair hiçbir şey yok. Işıkları kapalı kullanmak istemiyorum, rastgele yansa da olur. Nasıl bir şey almalıyım, attığım ürün iş görür mü, kumanda gibi şeyin kasanın içinde kalması sorun yapar mı?
Hayır zaten kasanın içinde kalacak, sorun yapmaz. Sadece kule tipi soğutucu için kullanabilirsin, kasa fanları için kullanamazsın.
Winner 53
Üstün
Hocam sadece bu ışığın yanması önemli. Ayarlamak falan umurumda değil zaten. Bir kere ayarlar bırakırım.Hayır zaten kasanın içinde kalacak, sorun yapmaz. Sadece kule tipi soğutucu için kullanabilirsin, kasa fanları için kullannamazsın.
Hocam sadece bu ışığın yanması önemli. Ayarlamak falan umurumda değil zaten. Bir kere ayarlar bırakırım.
O zaman sorun yok, işini görür. Ben de o modelden kullanıyorum.
Bu benim iş bilgisayarı, kasanın içine alt tarafa takıp bıraktım. @Winner
Son düzenleme:
Winner 53
Üstün
Hocam indirip kaldırırken veya başka bir yere taşırken sorun olmuyor değil mi?O zaman sorun yok, işini görür. Ben de o modelden kullanıyorum.
Bu benim iş bilgisayarı, kasanın içine alt tarafa takıp bıraktım. @Winner
Eki Görüntüle 269423
Hocam indirip kaldırırken veya başka bir yere taşırken sorun olmuyor değil mi?
Hayır sorun olmuyor, soketleri asıltıp çıkartmadığın sürece sorun yaşamazsın.
Winner 53
Üstün
Hocam RGB var kasada, ARGB yok.Kasanın arka kısmını sök kontrolcünün fotoğrafını at ona göre boş masraf yapma.
Kasanın arka kısmını sök kontrolcünün fotoğrafını at ona göre boş masraf yapma.
Kontrolcü olsa bile, 12 volt RGB vardır, 5 volt ARGB yoktur.
Halo 67
Uzman
Sen soğutucu aldınmıBüyük bir hata ettim, anakartım hiçbir şekilde ARGB desteklemiyordu, gittim ARGB kule tipi soğutucu aldım. Bunun ışıklarını kullanmanın bir yolu yok mu?
Winner 53
Üstün
Evet ama maalesef gidip ARGB'li almışım.