Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
tearsbeforecrying
Yetkin
Sistemin ile İlgili güncelemeyi (BIOS / Firmware) yüklemen gerekiyor.
BIOS güncellemesi yapmanız gerekiyor. Eğer BIOS güncellemesi yoksa management Engine Firmware güncellemesi yapmanız gerekebilir. Sisteminizin özelliklerini detaylıca yazabilir misiniz?
ratak4235
Uzman
Hocam BIOS'u önceki konumda sizin yardımınızla guncellemistik ama management Engine Firmware guncellemedim. Sistem Excalibur G770 i5 12450H 16 GB RAM GTX 1650.
@Recep Baltaş
@Recep Baltaş
Son düzenleme:
Yazılımın raporladığı ME sürümü nedir?
ratak4235
Uzman
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
16.1.25.2124 son sürüm gibi. Lakin güncelleme sizin sisteme uyar mı emin değilim. Risk size ait.
www.station-drivers.com
Intel Management Engine (ME) Firmware Version 16.1.25.2124 (S&H) 1.5Mo (Asus)
Windows
Uymazsa sistem açılmaz.
Bu bir sürücü değil, firmware güncellemesi. Mobilde olduğum için indirip bakamıyorum fakat Clevo güncelleme rehberim fikir verecektir sana.
Bu bir sürücü değil, firmware güncellemesi. Mobilde olduğum için indirip bakamıyorum fakat Clevo güncelleme rehberim fikir verecektir sana.
ratak4235
Uzman
Uymazsa sistem açılmaz.
Bu bir sürücü değil, Firmware güncellemesi. Mobilde olduğum için indirip bakamıyorum fakat Clevo güncelleme rehberim fikir verecektir sana.
Formatla çözülecek bir şey değil yani. Peki o yazı o şekilde kalsa ne olur?
@Recep Baltaş hocam bu arada uymazsa direk yükletmiyor. Çünkü Monster'in management Engine Firmware güncellemesini denedim ve yükletmedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-