Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Genelde bir sorun çıkmıyor. Kurabilirsin.
Sıkıntı yok, bunların hepsini destekliyor sürücü:Hocam bir de şey var: Şimdi bende Arc veya Iris Xe ekran kartı yok, bende Intel UHD Graphics yazıyor ama güncellemenin isminde Arc ve Iris Xe var?
11. Nesil Intel® Core™ işlemci ailesi (Kod Adı Tiger Lake, Rocket Lake, Tiger Lake-H)
12. Nesil Intel® Core™ işlemci ailesi (Kod Adı Alder Lake-S, Alder Lake-H, Alder Lake-P, Alder Lake-U, Alder Lake-HX, Alder Lake-N)
13. Nesil Intel® Core™ işlemci ailesi (Kod Adı Raptor Lake-S, Raptor Lake-HX, Raptor Lake-H, Raptor Lake-P, Raptor Lake-U)
14. Nesil Intel® Core™ işlemci ailesi (Kod Adı Raptor Lake Refresh)
Intel® Core™ Ultra işlemci ailesi (Kod Adı Meteor Lake)
Intel® Iris® Xe Özel Grafik ailesi (Kod Adı DG1)
Intel® Arc® Graphics ailesi (Kod Adı Alchemist)
OEM olan grafik sürücüsünü indirdin mi? İndirmediysen kayıtlı bir sürücü olmadığından dolayı bu bilgiyi göstermiyor muhtemelen.
Çok gerekli bir güncelleme değil dahili grafik kartını kullanmıyorsan. Yapmayabilirsin yani. Kullanıyorsan yap ama.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
OEM olan grafik sürücüsünü indirdin mi? İndirmediysen kayıtlı bir sürücü olmadığından dolayı bu bilgiyi göstermiyor muhtemelen.
Çok gerekli bir güncelleme değil dahili grafik kartını kullanmıyorsan. Yapmayabilirsin yani. Kullanıyorsan yap ama.
Dafili grafik kartını oyunlar hariç kullanıyorum hocam oda laptop olduğundan.
Update aracılığıyla yükledim hocam format sonrası.
Hocam bir de şey var şimdi bende Arc veya Iris Xe ekran kartı yok bende Intel UHD Graphics yazıyor ama güncellemenin isminde Arc ve Iris Xe var?
İşlemcin ne ki senin?
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Intel i5 13420H.
- Makaleler
- 3
Güncelle gitsin. Ama Update eski sürücüyü kurabiliyor otomatik sana sormadan.
UHD değil onun ekran kartı. Intel® Arc™ & Iris® Xe Graphics kullanıyor 11.nesil sonrası.
Bu görsel herhalde format öncesinden. Intel driver asistanı sana bu güncelleme bilgisini vermek için, ilk olarak sistemini tarar; ona göre sana gerekli geri dönüşü yapar. O zamanda eğer ki yüklenmiş sürücün, OEM sürücüsü ise bu şekilde uyarı vermesi normaldir.
Bence yükle. Güncel olmayan sürücü, çeşitli hatalara sebebiyet verebilir.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
UHD değil onun ekran kartı. Intel® arc™ & ıris® Xe Graphics kullanıyor 11.nesil sonrası.
Kurayim mi o zaman?
Bu görsel herhalde format öncesinden. Intel driver asistanı sana bu güncelleme bilgisini vermek için, ilk olarak sistemini tarar; ona göre sana gerekli geri dönüşü yapar. O zamanda eğer ki yüklenmiş sürücün, OEM sürücüsü ise bu şekilde uyarı vermesi normaldir.
Bence yükle. Güncel olmayan sürücü, çeşitli hatalara sebebiyet verebilir.
Tamam güncelliyorum hocam.
Kur tabii ki. Sorun değil. Kullanıyorum ben de şu an bir problemi yok sürücünün.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-