alphadrver

Üyecik
MSI marka laptopu FreeDOS olarak satın aldım bugün kurulumunu yaptım ve aygıt yöneticisinde Intel High Definition Audio'da ünlem işareti var ve bilgisayarın sesi yok. Driveri mı güncellemem gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz?

Hocam kusura bakmayın. Bu işleri pek bilmediğimden soruyorum. Bu yukarıdaki ZIP dosyasını indirdikten sonra direkt güncellenecek mi yapmam gereken bir şey var mı, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Estağfurullah ne kusuru. ZIP dosyasını bir klasöre çıkarıp içerisindeki "setup.exe" programını açmanız gerekiyor.

Tamamdır deneyip geri döneceğim çok teşekkür ederim.

Estağfurullah ne kusuru. ZIP dosyasını bir klasöre çıkarıp içerisindeki "setup.exe" programını açmanız gerekiyor.
Hocam ses sorunumu hallettim çok teşekkür ederim bi sorum daha olacak bide temel sistem aygıtı diye bişey var ondada ünlem var o bi sorun teşkil eder ni acaba onuda güncelleyelim driverini isterseniz donanım kimliklerini yazabilirim

Dosya Ekleri

• b1e12668-7d60-4817-8f34-482b4b8a972f.webp
    b1e12668-7d60-4817-8f34-482b4b8a972f.webp
    447,6 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Hocam ses sorunumu hallettim çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak. Temel sistem aygıtı diye bir şey var. Onda da ünlem var.
Başlat menüsüne "Güncelleştirmeleri denetle" yazın. Önce bilgisayarın güncelleştirmelerini tamamlayalım. Windows Update bunu halledebilir. Halledemez ise sürücüyü buluruz. 🙏

Hocam ses sorunumu hallettim çok teşekkür ederim bi sorum daha olacak bide temel sistem aygıtı diye bişey var ondada ünlem var o bi sorun teşkil eder ni acaba onuda güncelleyelim driverini isterseniz donanım kimliklerini yazabilirim
Başlat menüsüne "Güncelleştirmeleri denetle" yazın. Önce bilgisayarın güncelleştirmelerini tamamlayalım. Windows Update bunu halledebilir. Halledemez ise sürücüyü buluruz. 🙏
maalesef halledemedi bi kqç kere yaptım yeniden başlattım güncel dedi driver bulmamız gerekiyor sanırım