Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

35gvm78 4

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Merhaba herkese, bilgisayarımın teknik özellikleri aşağıdaki gibi. Acaba Windows 10'dan 7'ye geçilir mi? Artık çok kasmaya başladı.

Intel i5-8250U
Intel UHD 620.
8 GB RAM.
500GB Samsung EVO 860 SSD.

Yok size demedim, forumda gördüğüm ortalama Windows 7 kullanıcısının Chrome 109 kullandığını görüyorum Supermium varken.

Bu arada evet Supermium Windows 2000'de Extended Kernel ile çalışıyor.

Bu arada herhangi bir güvenlik problemi yoksa ben de aslında kendi bilgisayarıma kurabilirim. Güzel görünüyor güncelleme alıyor değil mi?

Bu arada herhangi bir güvenlik problemi yoksa ben de aslında kendi bilgisayarıma kurabilirim.
Chromium açısından güvenliği soruyorsanız güvenlik sorunu olduğunu zannetmiyorum sonuçta Windows 10'da Chrome kullananlarla aynı Chromium versiyonunda olacaksınız Supermium ile.

Güzel görünüyor güncelleme alıyor değil mi?

Evet, güncelleme alıyor, Supermium'un Github'ına bakabilirsiniz sürekli aktivite var: GitHub - win32ss/supermium: Chromium fork for Windows XP/2003 and up

Son düzenleme:
Chromium açısından güvenliği soruyorsanız güvenlik sorunu olduğunu zannetmiyorum sonuçta Windows 10'da Chrome kullananlarla aynı Chromium versiyonunda olacaksınız Supermium ile.

Evet, güncelleme alıyor, Supermium'un GitHub'ına bakabilirsiniz sürekli aktivite var: GitHub - win32ss/supermium: Chromium fork for Windows XP/2003 and up

Hayır güncelleştirmeleri otomatik alıyor değil mi? Sanırım ben de Supermium'a geçeceğim.

Hayır güncelleştirmeleri otomatik alıyor değil mi? Sanırım ben de Supermium'a geçeceğim.
Şimdilik Supermium'da otomatik güncelleştirme özelliği yok, fakat ileride otomatik güncelleme özelliği eklenmesi planlanıyor: Auto updates support · Issue #273 · win32ss/supermium

Supermium'um yapımcısınada sordum Discord'dan.
1710782107432.webp

Eğer Supermium'a geçerseniz haftada 1 kez Supermium sayfasını yeni güncelleme gelmiş mi diye kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme: