EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 12 Temmuz 2024 #21 SSD olsa ve dahili olarak bir ekran kartı bulunsa geçilirdi. Ayrıca RAM de düşük. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024
m4tehan Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 117 12 Temmuz 2024 #22 EsatKa dedi: SSD olsa ve dahili olarak bir ekran kartı bulunsa geçilirdi. Ayrıca RAM'de düşük. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartı var zaten de arkadaş bilmiyor. baysigma dedi: Geçmek çok istiyorum gözüme çok güzel gözüküyor, sizce bilgisayarım Windows 11 kaldırır mı? İşletim sistemim: Intel UHD Graphics 620, Intel i5 8250U, 8 GB RAM, 456 GB HDD. Genişletmek için tıkla... Geçersin Windows 10 bakarsak daha hızlı çünkü aynı sistem bende vardı.
EsatKa dedi: SSD olsa ve dahili olarak bir ekran kartı bulunsa geçilirdi. Ayrıca RAM'de düşük. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartı var zaten de arkadaş bilmiyor. baysigma dedi: Geçmek çok istiyorum gözüme çok güzel gözüküyor, sizce bilgisayarım Windows 11 kaldırır mı? İşletim sistemim: Intel UHD Graphics 620, Intel i5 8250U, 8 GB RAM, 456 GB HDD. Genişletmek için tıkla... Geçersin Windows 10 bakarsak daha hızlı çünkü aynı sistem bende vardı.
KS KS baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 12 Temmuz 2024 #23 umut dedi: Kaldırır fakat HDD ile eziyet olacaktır, HDD ile Windows 10'da da eziyet yaşıyorsunuz da 11 daha ağır bir işletim sistemi HDD'ler için. Bir SSD güncellemesi yaparsanız o vakit geçmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... ReviOS kullanıyorum Windows 10 gayet hızlı. m4tehan dedi: Dahili ekran kartı var zaten de arkadaş bilmiyor. Geçersin Windows 10 bakarsak daha hızlı çünkü aynı sistem bende vardı. Genişletmek için tıkla... Var fakat o ekran kartını yaktım o yüzden aktif ettiğimde bilgisayar mavi ekran veya donuyor.
umut dedi: Kaldırır fakat HDD ile eziyet olacaktır, HDD ile Windows 10'da da eziyet yaşıyorsunuz da 11 daha ağır bir işletim sistemi HDD'ler için. Bir SSD güncellemesi yaparsanız o vakit geçmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... ReviOS kullanıyorum Windows 10 gayet hızlı. m4tehan dedi: Dahili ekran kartı var zaten de arkadaş bilmiyor. Geçersin Windows 10 bakarsak daha hızlı çünkü aynı sistem bende vardı. Genişletmek için tıkla... Var fakat o ekran kartını yaktım o yüzden aktif ettiğimde bilgisayar mavi ekran veya donuyor.
m4tehan Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 117 13 Temmuz 2024 #24 baysigma dedi: ReviOS kullanıyorum Windows 10 gayet hızlı. Var fakat o ekran kartını yaktım o yüzden aktif ettiğimde bilgisayar mavi ekran veya donuyor. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorsun o ekran kartını yakamazsın.
baysigma dedi: ReviOS kullanıyorum Windows 10 gayet hızlı. Var fakat o ekran kartını yaktım o yüzden aktif ettiğimde bilgisayar mavi ekran veya donuyor. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorsun o ekran kartını yakamazsın.
KS KS baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 13 Temmuz 2024 #25 m4tehan dedi: Laptop kullanıyorsun o ekran kartını yakamazsın. Genişletmek için tıkla... Yaktı buna dair konuda açtım yanık izleri vardı PC'nin içini açtığımda.
m4tehan dedi: Laptop kullanıyorsun o ekran kartını yakamazsın. Genişletmek için tıkla... Yaktı buna dair konuda açtım yanık izleri vardı PC'nin içini açtığımda.