Intel i7-14700KF yüksek sıcaklık ve thermal throttling sorunu

Ben servise hiç kart göndermedim, göndermem. Bunun nedeni ne sürdüklerini dahi bilmiyorum. Ancak siz gönderin, döndükten sonra sıcaklıklara bakın FurMark ile yeniden.

Ortalama kart sıcaklığı ile hotspot 15 Celcius ve altında ise sorun yok. Devam edebilirsiniz. VRAM değerleriniz iyi zaten.

İçime kurt düşmedi değil. Açıkçası kendim elektronikçiyim baya işin içindeyim yani bunu yapabilecek el becerim var ama sırf ilerde sorun çıkarsa diye garanti devam etsin diyorum ama sonuçta 2 yıldır kullanıyorum kartı bişey olsa olurdu şimdiye kadar. Ayrıca OC vs yapmıyorum hocam standart kullanıcıyım anca 3-5 oyun oynuyoruz kafa dağıtmaya işte acaba kendim mi yapsam.

Basit bence yapabilirsiniz. Adım adım GPT' den yardım alıp YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. MX-7 ya da CyroFuze 7 kullanabilirsiniz. Bu macunlar epey katı. Ben sürmekte eldiven giyip eldivenle yaydım ve temas problemi olmadı.

Hafif ısıtıp öyle de sürebilirsiniz.

Ben aldım 5 ay sonra garantiyi bozup kendim değiştirdim 5080' in macununu. Fabrikasyon kalitesizdi.

Bende şu macunu aldım CPU için;
Thermal Grizzly Duronaut TG-D-002-R 2 gr Termal Macun

Fakat ekran kartı işlemcisi için uygun mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…