MS667
Uzman
- Intel Pentium T4500
- 4 GB RAM.
- SSD 240 GB.
- Ekran kartı onboard.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu özelliklere sahip olan laptopa YouTube'da ve internette akıcı gezinebilmem icin hangi isletim sistemini kullanmalıyım? Akıcı kullanabilmem için önerileriniz var mı?
- Intel Pentium T4500
- 4 GB RAM.
- SSD 240 GB.
- Ekran kartı onboard.
RAM fazla olsa Windows 10 derdim, SSD'de var sonuçta ama Windows 7 öneririm. Biraz daha görünüş olsun derseniz Win 8.1'de olur. İkisi de gayet uyumlu. Tek sorun Win 8.1 ISO'larının çoğu ileride sıkıntı çıkarıyor.
Windows 7 kullanmak ben de çok isterim ama program uyumsuzlukları çileden çıkarıyor. Başka öneriniz var mı?
Dediğim gibi Win 8.1 de olabilir. 4 GB RAM ile Windows 10 çalıştırabileceğinizi sanmıyorum. Çalışır çalışmasına da fena kasar. Bir de Chrome açıldı mı bellek tükendi zaten.şu an en doğru karar Win 8.1 gibi duruyor veya o da olmaz diyorsanız geriye bir tek Linux kalıyor. Fakat Linux dağıtımları hakkında çok bilgi sahibi değilim, bilgili arkadaşlar önerebilirler.
Bence de hocam. Windows 8.1 ile idare edin. Şuan en akıcı olan sürüm bu sisteminize göre.Linux için de driver problemi oluyordu hocam maalesef. Windows 8.1 ile idare etmeye çalışacağım artık. Her ne kadar onda da uyumsuzluklar olsa da.
Bu özelliklere sahip olan laptopa YouTube'da ve internette akıcı gezinebilmem icin hangi isletim sistemini kullanmalıyım? Akıcı kullanabilmem için önerileriniz var mı?
- Intel Pentium T4500.
- 4 GB RAM.
- SSD 240 GB.
- Ekran kartı onboard.
Windows 10 ilk sürümleri olabilir gibi geldi bir de paran varsa 2. ele ucuz RAM bulabilirsiniz.
Windows 10'un ilk sürümlerinde de yine uyumsuzlukla karsilasilmaz mi? Windows 10'un ilk sürümlerinin uyumluluğu Windows 8.1 ile hemen hemen ayni diye biliyorum. Maalesef cihaz 4 GB Max destekliyor.
Hocam o konuda bilgim yok bir de uyumsuzluk derken sürücü mü? Yoksa farklı bir uyumsuzlukdan mı bahsediyorsunuz?