emrecan

Gelişen
Selam, Intel i5 9400F işlemciden Ryzen 7 9800X3D işlemciye geçiş yaptım. SSD kısmında Windows yüklüydü, direkt takıp oradan devam ettim. Ekstra yapmam gereken bir şey var mı? Bazı yerlerde sıfırdan format atılması gerektiği söyleniyor. AMD chipsetini de kurdum fakat başka yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce Denetim Masası'ndan Intel ile ilgili bir program varsa kaldırın. Ardından başlat menüsünde görünen Intel'e ait Microsoft Store uygulaması varsa sağ tıklayarak kaldırın.

Sonra bu aracı indirip çalıştırın. Eski kalıntıların bir kısmını silecek ve Windows'u optimize edecektir.

Yeniden kurulum tavsiye edilir ancak şart değildir. Bu işlemlerden sonra performansta pek fark olacağını sanmam. Düzeninizi bozmayın.

Önce Denetim Masası'ndan Intel ile ilgili bir program varsa kaldırın. Ardından başlat menüsünde görünen Intel'e ait Microsoft Store uygulaması varsa sağ tıklayarak kaldırın.

Sonra bu aracı indirip çalıştırın. Eski kalıntıların bir kısmını silecek ve Windows'u optimize edecektir.

Yeniden kurulum tavsiye edilir ancak şart değildir. Bu işlemlerden sonra performansta pek fark olacağını sanmam. Düzeninizi bozmayın.

Tamamdır, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: