A arda24142 Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 665 Çözümler 3 Beğeniler 222 24 Temmuz 2025 #1 Bu ikisi inmiyor ne yapmam lazım nereden indirebilirim? İşletim sistemim Windows 11. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2025
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 24 Temmuz 2025 #2 Aygıt Yöneticisi altında yüklenmemiş sürücü var mı? Ayrıca anakartınız nedir? Yonga setinize uygun çipset sürücüsünü indirmek genelde fayda eder.
Aygıt Yöneticisi altında yüklenmemiş sürücü var mı? Ayrıca anakartınız nedir? Yonga setinize uygun çipset sürücüsünü indirmek genelde fayda eder.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.115 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.007 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 24 Temmuz 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında yüklenmemiş sürücü var mı? Ayrıca anakartınız nedir? Yonga setinize uygun çipset sürücüsünü indirmek genelde fayda eder. Genişletmek için tıkla... Önceki açtığı konulara baktım. Asus Prime Z790M Plus kullanıyor olması lazım. https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-z790m-plus/helpdesk_download?model2Name=PRIME-Z790M-PLUS
Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında yüklenmemiş sürücü var mı? Ayrıca anakartınız nedir? Yonga setinize uygun çipset sürücüsünü indirmek genelde fayda eder. Genişletmek için tıkla... Önceki açtığı konulara baktım. Asus Prime Z790M Plus kullanıyor olması lazım. https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-z790m-plus/helpdesk_download?model2Name=PRIME-Z790M-PLUS
KS KS A arda24142 Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 665 Çözümler 3 Beğeniler 222 24 Temmuz 2025 #4 Hayır Z790M Plus ASUS'un anakartı var ama hepsi güncellemiştim ve aygıt yöneticisinde yok. Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında yüklenmemiş sürücü var mı? Ayrıca anakartınız nedir? Yonga setinize uygun çipset sürücüsünü indirmek genelde fayda eder. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında yüklenmemiş sürücü var mı? Ayrıca anakartınız nedir? Yonga setinize uygun çipset sürücüsünü indirmek genelde fayda eder. Genişletmek için tıkla... Bir de abi Windows 10 da daha yüksek FPS almamın sebebi bu mu acaba? Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında yüklenmemiş sürücü var mı? Ayrıca anakartınız nedir? Yonga setinize uygun çipset sürücüsünü indirmek genelde fayda eder. Genişletmek için tıkla... Bu Windows'un güncellemesi ben manuel olarak indirmiştim hocam. Son düzenleme: 24 Temmuz 2025
Hayır Z790M Plus ASUS'un anakartı var ama hepsi güncellemiştim ve aygıt yöneticisinde yok. Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında yüklenmemiş sürücü var mı? Ayrıca anakartınız nedir? Yonga setinize uygun çipset sürücüsünü indirmek genelde fayda eder. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında yüklenmemiş sürücü var mı? Ayrıca anakartınız nedir? Yonga setinize uygun çipset sürücüsünü indirmek genelde fayda eder. Genişletmek için tıkla... Bir de abi Windows 10 da daha yüksek FPS almamın sebebi bu mu acaba? Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında yüklenmemiş sürücü var mı? Ayrıca anakartınız nedir? Yonga setinize uygun çipset sürücüsünü indirmek genelde fayda eder. Genişletmek için tıkla... Bu Windows'un güncellemesi ben manuel olarak indirmiştim hocam.