Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
Merhaba, Intel grafik sürücüsünü resmi siteden güncelini indirip kuruyorum, sonrasında Windows Update tarafından eski sürüme düşürüyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Bilgisayara sağ tık özellikler. Gelişmiş sistem ayarlarına gir. Açılan pencerede donanım sekmesine gel. Orada aygıt yükleme ayarları butonu var ona bas hayır seçeneğini seç bir daha kurmaz.
Merhaba, Intel grafik sürücüsünü resmi siteden güncelini indirip kuruyorum, sonrasında Windows Update tarafından eski sürüme düşürüyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
@ReloadingData, dedigi haricinde reg ile.
Bu ayarı kapatma sebebim sistemimdeki AMD sürücüsünün güncel sürümünde siyah ekran sorunu yaşamamdı ve Windows Update ile otomatik güncellenmişti, dolayısı ile ben de otomatik olarak sürücü güncellemesi yapmaması açısından bu ayarı kapattım. Nasıl kapatacağımıza gelecek olursak bunu iki farklı adımla yapabiliriz:
Birinci ve basit adım:
Ayarlar > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları:
Donanım sekmesi > Aygıt Yükleme Ayarları:
Hayır'ı seçip kaydediyoruz:
İkinci ve karmaşık adım:
Windows Tuşu + R ile Çalıştırı açıp > Regedit:
...
Birinci ve basit adım:
Ayarlar > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları:
Donanım sekmesi > Aygıt Yükleme Ayarları:
Hayır'ı seçip kaydediyoruz:
İkinci ve karmaşık adım:
Windows Tuşu + R ile Çalıştırı açıp > Regedit:
- Barış
- sürücü windows windows 11
- Forum: Aygıt Sürücüleri
SURUCULERİ GUNCELLER:
Yedek alırssın:
CMD yonetici:
mkdir C:\Yedek
dism /online /export-driver /destination:C:\Yedek
exit
Boylece guncel suruculeri yedek alırsın.
Format sonrası burayı secerek suruculeri kurarsın.
Diger bir yontem de $oem$ den kurulumda yukletirsin,
NTLite ile ISO entegre eder vs vs.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
Bu dosya ile belirli güncelleştirmelerin bilgisayarınıza gelmesini engelleyebilirsiniz.
Son düzenleme:
Bilgisayara sağ tık özellikler. Gelişmiş sistem ayarlarına gir. Açılan pencerede donanım sekmesine gel. Orada aygıt yükleme ayarları butonu var ona bas hayır seçeneğini seç bir daha kurmaz.
Hocam o ayar önceden de hayır seçiliydi ama yine yapıyordu. Galiba temiz kurulum için DDU yapmıştım ondan olabilir mi?
EFI Shell
Yetkin
Gıcık ama o eskiyi kurduktan sonra aygıt yöneticisinden güncel olanı hemen kurabiliyorsunuz. Böyle de yapabilirsiniz (bir daha yeni bir sürüm kurana kadar eskiyi tekrar kurmuyor).Merhabalar, Intel grafik sürücüsünü resmi siteden güncelini indirip kuruyorum, sonrasında Windows Update tarafından eski sürüme düşürüyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı