20182

Uzman
Merhabalar, Intel grafik sürücüsünü resmi siteden güncelini indirip kuruyorum, sonrasında Windows Update tarafından eski sürüme düşürüyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?

Merhaba, Intel grafik sürücüsünü resmi siteden güncelini indirip kuruyorum, sonrasında Windows Update tarafından eski sürüme düşürüyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?

Bilgisayara sağ tık özellikler. Gelişmiş sistem ayarlarına gir. Açılan pencerede donanım sekmesine gel. Orada aygıt yükleme ayarları butonu var ona bas hayır seçeneğini seç bir daha kurmaz.

Merhaba, Intel grafik sürücüsünü resmi siteden güncelini indirip kuruyorum, sonrasında Windows Update tarafından eski sürüme düşürüyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?

@ReloadingData, dedigi haricinde reg ile.

SURUCULERİ GUNCELLER:
Yedek alırssın:
CMD yonetici:

mkdir C:\Yedek
dism /online /export-driver /destination:C:\Yedek
exit

Boylece guncel suruculeri yedek alırsın.
Format sonrası burayı secerek suruculeri kurarsın.

Diger bir yontem de $oem$ den kurulumda yukletirsin,
NTLite ile ISO entegre eder vs vs.

Son düzenleme:
Bilgisayara sağ tık özellikler. Gelişmiş sistem ayarlarına gir. Açılan pencerede donanım sekmesine gel. Orada aygıt yükleme ayarları butonu var ona bas hayır seçeneğini seç bir daha kurmaz.

Hocam o ayar önceden de hayır seçiliydi ama yine yapıyordu. Galiba temiz kurulum için DDU yapmıştım ondan olabilir mi?

Merhabalar, Intel grafik sürücüsünü resmi siteden güncelini indirip kuruyorum, sonrasında Windows Update tarafından eski sürüme düşürüyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Gıcık ama o eskiyi kurduktan sonra aygıt yöneticisinden güncel olanı hemen kurabiliyorsunuz. Böyle de yapabilirsiniz (bir daha yeni bir sürüm kurana kadar eskiyi tekrar kurmuyor).