Relapse 19

Üstün
Yer
Antalya
Video kurgu odaklı yeni bir bilgisayar topluyorum. Anakart, güç kaynağı, soğutucu ve işlemciyi aldım. Sistem oyun odaklı değil; tamamen işlemci gücüne dayalı Sony FX3 4K 10-bit videoları işlemek için topluyorum.

285K gibi tepe seviye bir işlemcinin potansiyelini B580 gibi giriş-orta seviye bir kartla heba etmiş olur muyum?

Moderatör başlığı anakart olarak düzeltmiş sanırım :(

Sonuçta işlem gücü sadece yapacağınız çalışmayı ilgilendirir. Çalışmayı gösterecek olanda GPU. Bu anlamda ne kadar hızlı çıktıyı görmek istiyorsunuz yada araya girip olanı görmek istiyorsunuz ile alakalı durum. B580 ile çıktıya ulaşma gücünüzün yeterlidir diye düşünmekteyim. Umarım daha çok kazanarak, zaman daha kıymetli olduğu senaryolara gelirsiniz ve o zaman daha iyi kartları alacak gücünüz olur.

Sonuçta işlem gücü sadece yapacağınız çalışmayı ilgilendirir. Çalışmayı gösterecek olanda GPU. Bu anlamda ne kadar hızlı çıktıyı görmek istiyorsunuz yada araya girip olanı görmek istiyorsunuz ile alakalı durum. B580 ile çıktıya ulaşma gücünüzün yeterlidir diye düşünmekteyim. Umarım daha çok kazanarak, zaman daha kıymetli olduğu senaryolara gelirsiniz ve o zaman daha iyi kartları alacak gücünüz olur.
Teşekkür ederim