Makaleler
5
Intel’in 18A ve 14A Üretim Süreçleri Sınırlı İlgi Görüyor

Intel cephesinden nihayet olumlu gelişmeler geldi. Şirketin 18A çip üretim sürecinde daha yüksek verimlilik oranlarına ulaşmayı başardığı öne sürülüyor. 18A Üretim Sürecinin İlk Olarak Panther Lake İşlemciler ile Test Edilmesi Bekleniyor Söylentilere geçmeden önce, verimlilik oranlarına ilişkin bazı detayların hâlâ belirsiz olduğunu ve eldeki bilgilerin temkinli değerlendirilmesi gerektiğini belirtmekte fayda var. KeyBanc Capital Markets tarafından…

Devamını Oku: Intel’in 18A Çip Üretim Süreci Verimliliğinde İlerleme Kaydettiği Bildiriliyor
Kaynak: Techolay

Umarım Intel iyi bir şey çıkarır da AMD tekelleşmez yavaş yavaş AMD de tekelleşiyor hele ki son çıkan işlemcilerin fiyatı uçuyor.

Umarım Intel iyi bir şey çıkarır da AMD tekelleşmez yavaş yavaş AMD de tekelleşiyor hele ki son çıkan işlemcilerin fiyatı uçuyor.

Ryzen 9000 fıyayı yine iyi veya indirim yaptılar.
Örnek kendi CPU 9950X3D 689 euro aldım.
İlk 3 ay beklicen, ondan sonra fiyatlar iniyor.

Ha yurt dışında durumu bahsediyorum.
Türkiye'de nasıl fiyatlar ona bakmadım.

Zen 6 bile idalı gelecek. Okudum bilgiler bayağı muazzam bir CPU.

O nedenle AMD daima hep yenilik sunar.

Intel son yenilik zamanı tek 8700K.

9900k tek iki çekirdeki eklesi.

Geri olayı anlatmaya gerek yok ve her şey ortada.

Intel tek hazır parasını yiyor.
Sene sonu daha kötü durumda olacak.

Toparlaması zor. Intel şu anda cepten yiyor. Çok geri kaldı.

Harbiden öyle.

11. nesil sağ olsun içine etti Intel'in.

10900K itibarinlen yokuşa yol aldı.

12900K bayağı WoW effekt verdi.
13900k ve 14900k fiasko milleti iyice üzdü.

Şahsen 1 ay önce 13900k kullanıyordum ve 2.5 yıl sonra bluescreen. Adamlar garanti kapsama aldı ve RMA o kadar abarttılarki. Her şey ok ve isim faturada yazmıyor diye tantana yaptılar.

Bende ikinci el olarak faturasız ve CPU hata var diye sattım.

Aslında bu sene CPU upgrade yapmacaktım. Lakin iyide oldu. Watt tükettim ve sıcaklık AMD CPU öyle iyi ki. Resmen dua ettim sonunda, iyi ki Intel gitti diye.

Son düzenleme: