Makaleler
5
Arc B770

Intel, masaüstü GPU segmentine yönelik planlarından vazgeçmemiş görünüyor. Şirket, Arc serisi ekran kartlarıyla bu alandaki varlığını güçlendirme hedefini sürdürüyor. Bu doğrultuda, Intel’in Arc B770 masaüstü ekran kartını 2025 yılının dördüncü çeyreğinde piyasaya sürmeye hazırlandığı bildiriliyor. Intel, Oyunculara Yönelik GPU Pazarını İhmal Etmeyecek Computex’te, Intel’in tüketiciye yönelik bir sürpriz yapması bekleniyordu. Ancak firma, oyun odaklı olması…

Devamını Oku: Intel’in Yeni Oyun GPU’su Arc B770 Yakında Tanıtılacak
Kaynak: Techolay

Geçen aya kadar Linux işletim sisteminde Arc A750 kullanıyordum. Performansı iyi ama çok problemli bir kart. Arc B580 aldım. Teknik olarak A750'den daha alt segment kart olmasına rağmen çok daha iyi performanslı bir kart. Phoronix benchmark'larına bakarsınız kendiniz de görebilirsiniz. Linux için konuşuyorum ama Windows için de geçerli.

Maalesef geçen seneden beri yayınlanan "B770 gelmeyecek, öyle bir kart çıkmayacak" denen haberlere inanıp B580 aldım. Yoksa B770'i beklerdim.

Geçen aya kadar Linux işletim sisteminde Arc A750 kullanıyordum. Performansı iyi ama çok problemli bir kart. Arc B580 aldım. Teknik olarak A750'den daha alt segment kart olmasına rağmen çok daha iyi performanslı bir kart. Phoronix benchmark'larına bakarsınız kendiniz de görebilirsiniz. Linux için konuşuyorum ama Windows için de geçerli.

Maalesef geçen seneden beri yayınlanan "B770 gelmeyecek, öyle bir kart çıkmayacak" denen haberlere inanıp B580 aldım. Yoksa B770'i beklerdim.
Ben de görüntü almak için ARC 750 aldım. 5000 serisini bekliyordum hayal kırıklığı oldu. B770'i de merak ediyorum.