Çözüldü Intenso 128 GB disk görünmeme ve negatif boyut sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jynaris

Uzman
Windows Disk Yönetimi'nde SATA SSD, 72 parçaya bölünmüş şekilde görünüyor. CMD veya MiniTool Partition gibi araçlarla müdahale edemiyorum, pek bir işlem yapılmıyor.

Çözüm
Diskiniz çevrimdışı olduğu için ulaşılamadığı yazıyor. Disk 1 seçili iken online disk komutu girer misiniz?

Kod:
select disk 1
online disk

Eğer diskin çevrimiçi olmasına engel bir durum yoksa bu komut onu çevrimiçi yapacaktır. Ardından tekrar clean komutu girelim. Bu yöntem işe yaramaz ise HDD Low Level Format Tool programını deneyiniz.
Diskpart ile silmeyi deneyin. Konu, format atarken demiş ama siz aynı komutlarla CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp deneyebilirsiniz.

Söylediğiniz yöntemi denediğimi belirtmiştim ancak yinede tekrar denedim. Sonuç;

Diskiniz çevrimdışı olduğu için ulaşılamadığı yazıyor. Disk 1 seçili iken online disk komutu girer misiniz?

Kod:
select disk 1
online disk

Eğer diskin çevrimiçi olmasına engel bir durum yoksa bu komut onu çevrimiçi yapacaktır. Ardından tekrar clean komutu girelim. Bu yöntem işe yaramaz ise HDD Low Level Format Tool programını deneyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Online disk komutunun sonucu;

Söylediğiniz program ile Low Level Format işlemini başlattım. Şu an bir problem yok gibi, işlem devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…