İnternet birkaç dakikalığına gidip geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan varbee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 74
  • Etiketler Etiketler
    superonline

varbee

Uzman
Merhaba. Bilgisayarı kullanırken saatte bir 2 saatte bir internet birkaç dakika gidiyor. Discord'dan veya oyunlardan atmıyor ama siteler yüklenmiyor, Speedtest yapamıyorum. Bunu bütün cihazlarda yaşıyorum. 1 aydır devam ediyor. Bir sürü teknik destek talebi açtım 3-4 kere modem değiştirdiler 1 kere ONT cihazı değiştirdiler hala sorun devam ediyor. Goodbye DPI'yla falan ilgisi olabilir mi? Nasıl çözerim ben bu sorunu? İnternet sağlayıcım Superonline ve 1000 Mbps'lik paketi kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI kapalı deneyin diğer cihazlarda da açıksa. İç tesisat kontrolleri yapıldı mı? Hız testi sonucu atar mısın? Modem nedir?
GoodbyeDPI kapalı cihazlarda da aynı sorunu yaşıyorum. Hız testi sonucum şu an elimde yok ama bu sorunlardan dolayı her zaman yapıyorum 930-940 download 50 civarı upload veriyor. 3-4 modem değiştim sorun çözülmedi. Şu an ki modem ZTE H3600P olması lazım.

GoodbyeDPI kapalı cihazlarda da aynı sorunu yaşıyorum. Hız testi sonucum şu an elimde yok ama bu sorunlardan dolayı her zaman yapıyorum 930-940 download 50 civarı upload veriyor. 3-4 modem değiştim sorun çözülmedi. Şu an ki modem ZTE H3600p olması lazım.

İç tesisat kontrolü yaptırdiniz mı? Kablolu kablosuz da yaşıyor musunuz?

Merhaba. Bilgisayarı kullanırken saatte bir 2 saatte bir internet birkaç dakika gidiyor. Discord'dan veya oyunlardan atmıyor ama siteler yüklenmiyor, Speedtest yapamıyorum. Bunu bütün cihazlarda yaşıyorum. 1 aydır devam ediyor. Bir sürü teknik destek talebi açtım 3-4 kere modem değiştirdiler 1 kere ONT cihazı değiştirdiler hala sorun devam ediyor. Goodbye DPI'yla falan ilgisi olabilir mi? Nasıl çözerim ben bu sorunu? İnternet sağlayıcım Superonline ve 1000 Mbps'lik paketi kullanıyorum.
Routerın log kayıtlarına bakarak sebebini görebiliriz hocam.

İç tesisat kontrolü yaptırdiniz mı? Kablolu kablosuz da yaşıyor musunuz?

Hocam kabloya baktı sıkıntı göremediler. Kablolu, kablosuz iki türlüde sıkıntı var evet.

Nasıl bakabilirim bu kayıtlara?

Eklemeyi unutmuşum router ısınıyor mu? Kendi routerımda ısınırken böyle bir sorun yaşıyordum.
Isınmıyor.

SOL'e bu durumu daha teknik jargonla tekrar bildirin. ZTE H3600P dediğin modem de onların artık klasik modemi/router cihazı oldu, nedense onu veriyorlar :rofl:

ONT olmadan olmaz o iş. Çalışanlar bile zor görüyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt