Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

irfanfettahoglu

Çalışkan
Merhaba, 2 gündür internetimde problem var. Herhangi bir web sitesine giremiyorum.

Genel olarak hatalar "bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor" ya da "bu siteye ulaşılamıyor" ve "ana makinenin DNS ayarları bulunamadı" şeklinde oldu.
  • 4 farklı Wi-Fi'den erişmeyi denedim.
  • Eduroam (okulun wifisinden) denedim.
  • DNS ayarlarımı değiştirdim.
  • Önbelleği ve tarayıcı geçmişini temizledim.
  • Firewall devre dışı bıraktım.
  • Ara sunucu ayarlarını devre dışı bıraktım.
Sonuç olarak hâlâ herhangi bir web sitesine giremiyorum. Bazen bir anda birisine giriyor. Bazen Wi-Fi bağlantım Eduroam'dan bir anda kopuyor.

Ne denediysem çözemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Zapret veya GoodByeDPI servisi yüklü olabilir mi bilgisayarınızda? Görev yöneticisinden bakar mısınız? Windows 11 için tam bilmiyorum ancak servisler veya arka plan işlemleri kısmında gözükmesi lazım başta söylediğim iki isimden biri.
Zapret veya GoodByeDPI servisi yüklü olabilir mi bilgisayarınızda? Görev yöneticisinden bakar mısınız? Windows 11 için tam bilmiyorum ancak servisler veya arka plan işlemleri kısmında gözükmesi lazım başta söylediğim iki isimden biri.
GoodBye yüklü idi. Direkt remove the service ile kaldıracağım şimdi. Sonuçlarını yazacağım.

Görev yöneticisinden görevi sonlandırdım. Sonra github'dan tekrar indirip service remove dedim.

Yüklü olduğu tamamen aklımdan çıkmış hayat kurtardın hocam teşekkürler.

Son düzenleme: