İnternet hızı olması gerekenden düşük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tunayx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 434
Kronik ısınma sorunu var hocam modemin Türk Telekom logosu olan kısmı sıcak mı?

Evet.

Hocam dediğinizi yaptım ve müşteri hizmetlerini aradım düzelmedi.

Kronik ısınma sorunu var hocam modemin Türk Telekom logosu olan kısmı sıcak mı?

Hocam sizin demenizden sonra modemi 5 dakika kapalı tuttum ve bir anda hız 50'ye cıkıp 10larla devam ediyor az cok kurtardı ama ne yapacağım hala bilmiyorum belki de kablolarla alakalı bir durumdur.

Son düzenleme:

Ya modeme fan takacaksın ya da ISS arayıp modem değişimi isteyeceksin.

Ya modeme fan takacaksın ya da ISS arayıp modem değişimi isteyeceksin.

Hocam bir şey daha öğrendim ama tam bilmiyorum yine de yapay zekaya sordum. Yapay zekaya göre SNR magrin diye bir şey var mış bunun değeri olması gerekenden düşük olunca internette kopukluk olmaması için sanırım hız düşüklüğü yapıyormuş. Benim altyapımın desteklediği hızı yakın bir hız alıyorum. Ondan ötürü olabilirmiş ve hatırladığım kadarıyla da bizim eve ISS tarafından gelen serviste bunu söylemişti hızın yüksek olumunda internette kopukluklar olabileceğini dile getirmişti acaba internet hızımı düşürsem düzelir mi? Çünkü daha öncesinde böyle şeyler olmamıştı. 4-5 aydır kullanıyordum bir sorun yoktu.

Evet VDSL altyapıda böyle bir şey var modem arayüzünden DSL bilgilerini atar mısın WAN diye de geçebilir bu SNR değerleri olan sayfa.

Altyapınız maksimum 75 Mbps destekliyorsa evet. Arıza kaydı oluşturmakta fayda var, servis gelip bir baksın modem sorunlu olabilir.

Eki Görüntüle 244700

Ucu ucuna gibi gözüküyor ondan olabilir mi?

Hocam modemi kapatın bir 20dk bekleyin soğusun sonra açın internet erişimi geldiği gibi bu sayfanın fotoğrafını bir daha atın.

Büyük ihtimal hattınıza 50Mbps limit koyduklarında sorun düzelecek.

Hocam modemi kapatın bir 20dk bekleyin soğusun sonra açın internet erişimi geldiği gibi bu sayfanın fotoğrafını bir daha atın.

Hocam hemen yapıp sizinle paylaşacağım birazdan.

Hocam dediğinizi yaptım ama sonuç yine hüsran.

Dosya Ekleri

• 1777470863089.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 1777470880109.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…