galileo

Uzman
Merhaba bugün öğle saatlerine kadar internetimde herhangi bir problem yoktu GoodbyeDPI ile Discord kullanıyordum lakin bir anda kullanamamaya başladım ve ardından internet hız testlerim aşırı yüksek çıkmasına rağmen sitelere aşırı yavaş girmeye başladı. Opera kullanıyorum ama Chrome indirip denedim tarayıcı geçmişi temizledim ama hiçbir şey değişmedi. Wi-Fi'da böyle bir sıkıntı yoka ama oyun indirdiğimde Steam'den internet hızım yine 600-700Mbit ile indirmeye devam ediyor ama sitelere aşırı yavaş giriyor. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-23_183616721.webp
    resim_2024-12-23_183616721.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün öğle saatlerine kadar internetimde herhangi bir problem yoktu GoodbyeDPI ile Discord kullanıyordum lakin bir anda kullanamamaya başladım ve ardından internet hız testlerim aşırı yüksek çıkmasına rağmen sitelere aşırı yavaş girmeye başladı. Opera kullanıyorum ama Chrome indirip denedim tarayıcı geçmişi temizledim ama hiçbir şey değişmedi. Wi-Fi'da böyle bir sıkıntı yoka ama oyun indirdiğimde Steam'den internet hızım yine 600-700Mbit ile indirmeye devam ediyor ama sitelere aşırı yavaş giriyor. Yardımcı olur musunuz?

Hocam konudan bağımsız ama benim de ardı ardına hızlı hızlı sekme değişince vs. internetim gidiyor gibi oluyordu.

Bende de aynı sorun var hocam TürkNet Gigafiber kullanıyorum sanırım siz de aynısını kullanıyorsunuz genel bir sıkıntı var başka kişiler de aynı sorunu yaşıyor şimdilik geçici çözüm vpn kullanmak ben öyle yapıyorum.

Bende de aynı sorun var hocam TurkNet GigaFiber kullanıyorum sanırım siz de aynısını kullanıyorsunuz genel bir sıkıntı var başka kişiler de aynı sorunu yaşıyor şimdilik geçici çözüm VPN kullanmak ben öyle yapıyorum.

Hocam konudan bağımsız ama benim de ardı ardına hızlı hızlı sekme değişince vs. internetim gidiyor gibi oluyordu.

Kurduğum konuda kurallara uymadığım için hesabım kısıtlanmıştı bu yüzden cevap veremedim cevaplarınız için teşekkür ederim. Sorun TurkNet kaynaklıymış kendileriyle iletişime geçtiğimde network uzmanlarının bu durumla ilgilendiği bilgisini almıştım şu anda sorun tamamen çözülmüş durumda.