Detaylar
Kim cevapladı?kırk70ekrankartı
Çalışkan
açıldı ne yazması lazımAslında tekrar kurup sonra BCU ile kalıntısız silebilirsin.
Windows tuşu + R'ye birlikte bas ve çalıştır penceresi açılacak, oraya "regedit" yaz.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Oradaki klasörleri incele, belki silinmesi gereken bir şey bulursun, ama önceki cevabımda dediğim gibi Bulk Crap Uninstaller ile silersen tam siliyor, kalıntı minimum olur.
kırk70ekrankartı
Çalışkan
hepsini buldum sildim sorun çözülür müOradaki klasörleri incele, belki silinmesi gereken bir şey bulursun, ama önceki cevabımda dediğim gibi Bulk Crap Uninstaller ile silersen tam siliyor, kalıntı minimum olur.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Denemeden bilemeyiz, bir de iki ProgramFiles klasörüne kabaca bir bakın, direkt açtığınızde program isimleriyle klasörler olur orada varsa onu da silin, fazla ayrıntıya girmeye gerek yoktur diye düşünüyorum. Bu yaptıklarınız tamamen manuel olarak kalıntıları temizlemiş oldunuz, tabii illa ki başka yerlerde muhakkak kalır ama önem teşkil etmez büyük olasılıkla, siz yine kalıntıların çoğunluklu olduğu yerleri sildiniz zaten.
Eğer yine sorun varsa @31893 hocamın yazdığı gibi program, sistem ayarlarını kurtarılamaz ya da kurtarılması zor şekilde değiştirmiştir, bu durumda temiz kurulumdan başka seçenek kalmaz.
kırk70ekrankartı
Çalışkan
ya goodbydpi çalışmıyor bende birde tekrar yüklemeyede korkuyorum açıkcasıDenemeden bilemeyiz, bir de iki ProgramFiles klasörüne kabaca bir bakın, direkt açtığınızde program isimleriyle klasörler olur orada varsa onu da silin, fazla ayrıntıya girmeye gerek yoktur diye düşünüyorum. Bu yaptıklarınız tamamen manuel olarak kalıntıları temizlemiş oldunuz, tabii illa ki başka yerlerde muhakkak kalır ama önem teşkil etmez büyük olasılıkla, siz yine kalıntıların çoğunluklu olduğu yerleri sildiniz zaten.
Eğer yine sorun varsa @31893 hocamın yazdığı gibi program, sistem ayarlarını kurtarılamaz ya da kurtarılması zor şekilde değiştirmiştir, bu durumda temşz kurulumdan başka seçenek kalmaz.
program filesde artık öyle bir dosya yok kayıt defterindende tamamen sildimDenemeden bilemeyiz, bir de iki ProgramFiles klasörüne kabaca bir bakın, direkt açtığınızde program isimleriyle klasörler olur orada varsa onu da silin, fazla ayrıntıya girmeye gerek yoktur diye düşünüyorum. Bu yaptıklarınız tamamen manuel olarak kalıntıları temizlemiş oldunuz, tabii illa ki başka yerlerde muhakkak kalır ama önem teşkil etmez büyük olasılıkla, siz yine kalıntıların çoğunluklu olduğu yerleri sildiniz zaten.
Eğer yine sorun varsa @31893 hocamın yazdığı gibi program, sistem ayarlarını kurtarılamaz ya da kurtarılması zor şekilde değiştirmiştir, bu durumda temiz kurulumdan başka seçenek kalmaz.
kırk70ekrankartı
Çalışkan
güveilirler mi?
Hocam goodbydpi için -8 -5 falan yapın diyorlardı o ayar nasıl yapılıyor
Son düzenleme: