Detaylar
Kim cevapladı?25457
Uzman
Neyini kontrol edeceğim tam olarak? Hiç değişmedim modem DNS'i aynı duruyor.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
DNS'in değişip değişmediğini, eğer değişmediyse kaç cihazın bağlı olup olmadığına bakın.Neyini kontrol edeceğim tam olarak? Hiç değişmedim modem DNS'i aynı duruyor.
25457
Uzman
8 cihaz bağlı, 2 tanesi monitör ve klima yani interneti az kullanıyorlar. Diğerleri telefon ve bilgisayar. DNS değişmedi.DNS'in değişip değişmediğini, eğer değişmediyse kaç cihazın bağlı olup olmadığına bakın.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Modem arayüzünden VPN ayarlanmış mı?8 cihaz bağlı, 2 tanesi monitör ve klima yani interneti az kullanıyorlar. Diğerleri telefon ve bilgisayar. DNS değişmedi.
25457
Uzman
Hocam ayarları kimse ellemedi, sadece internet yavaşladığı için dün modemi güncelledim. Yani ayar yapılmadı.
25457
Uzman
Konuyu açmadan önce zaten TurkNet müşteri temsilcisiyle konuşmuştum herhangi bir sorun gözükmediğini söylemişti, modem kaynaklı olabileceğini söyledi. Çok büyük boyutlu dosya indirmedim normal günlük kullanım.Acaba TurkNet bant genişliği daraltma uygulamış olabilir mi? Yakın zamanda çok büyük boyutlu dosya indirdiniz mi?
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Bilemiyorum fakat modeminiz eskidiğinden falan da olabilir.Konuyu açmadan önce zaten TurkNet müşteri temsilcisiyle konuşmuştum herhangi bir sorun gözükmediğini söylemişti, modem kaynaklı olabileceğini söyledi. Çok büyük boyutlu dosya indirmedim normal günlük kullanım.