fabbu

Başarılı
Merhaba sorunum bu sabah başladı, hız testinde değerler normal görünüyor ancak sayfalar yüklenirken sanki bir şeye takılıyormuş gibi ağır yükleniyor. Ama bu sorun oyun içi ping değerimi etkilemiyor, normal değerler alıyorum. Kablosuz bağlantıda da kablolu bağlantıda da bu sorun mevcut. Modemi yeniden başlattım ancak bir etkisi olmadı. Ticket açmak için Turknet online işlemlere girdim, hız testi kısmının yüklenmesi uzun sürdü ve 500 kodlu hatayı verdi.
CloudFlare'den gerçekleştirdiğim bazı testlerin sonuçları:

1759927411173.webp
1759927505138.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorun benim de başıma geldi internet servis sağlayıcınızı ararsanız size söyleyecekleri klasik bir cümle var bölgenizde altyapı çalışması yapılıyor gibi benim de başıma geldi sonradan düzeldi endişe edilecek bir şey yok.

Hocam aynı sorun benim de başıma geldi internet servis sağlayıcınızı ararsanız size söyleyecekleri klasik bir cümle var bölgenizde altyapı çalışması yapılıyor gibi benim de başıma geldi sonradan düzeldi endişe edilecek bir şey yok.
Son bir aydır düzenli olarak mesaj geliyor zaten, şu tarih şu saatler arasında altyapı çalışması yapacağız diye. İki gün sonra yine yapacaklar hatta. Her seferinde acaba fiber mi gelecek diye heyecanlanıyorum. Hazır elimizdekinden olmasak bari. :D

Son bir aydır düzenli olarak mesaj geliyor zaten, şu tarih şu saatler arasında altyapı çalışması yapacağız diye. İki gün sonra yine yapacaklar hatta. Her seferinde acaba fiber mi gelecek diye heyecanlanıyorum. Hazır elimizdekinden olmasak bari. :D

Her zamanki boş altyapı çalışmaları olmayan soruna çözüm ararcasına saçmaladılar bu aralar.