Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Modemin arkasında ufak bir delik olmalı oraya toplu iğne ile 5-10 saniye basılı tuttuktan sonra bırakmayı dene, kendisini resetleyecek yaklaşık 1-2 dakika geçtikten sonra da tam oturmuş hale gelir. Bir de böyle test eder misin? Modemin eski olsaydı hafızası/belleği dolmuştur diyecektim belli ki öyle bir durum yok hocam.
Jitter çok yüksek çıktığı için bu kadar düşük hız alıyor olmalısın.
Mert_45
Uzman
aynı sonuç fark yok ha 2 ha 5 .Hız testi için modeme kabloyla bağlı bir cihazda dene ki tam anlaşılsın. Tablet-telefonla doğru anlaşılmaz.
Bu kadar da olmaz tabi ama varsa başka cihaz ile dene.
Modemin kaç yıllık?
Mert_45
Uzman
yeni 2 3 ay olmamıştır
modemi resetlemek bir çözüm olur muJitter çok yüksek çıktığı için bu kadar düşük hız alıyor olmalısın.
?
Modemin arkasında ufak bir delik olmalı oraya toplu iğne ile 5-10 saniye basılı tuttuktan sonra bırakmayı dene, kendisini resetleyecek yaklaşık 1-2 dakika geçtikten sonra da tam oturmuş hale gelir. Bir de böyle test eder misin? Modemin eski olsaydı hafızası/belleği dolmuştur diyecektim belli ki öyle bir durum yok hocam.
Çözüm
Mert_45
Uzman
sağ ol reis düzeldiModemin arkasında ufak bir delik olmalı oraya toplu iğne ile 5-10 saniye basılı tuttuktan sonra bırakmayı dene, kendisini resetleyecek yaklaşık 1-2 dakika geçtikten sonra da tam oturmuş hale gelir. Bir de böyle test eder misin? Modemin eski olsaydı hafızası/belleği dolmuştur diyecektim belli ki öyle bir durum yok hocam.
Rica ederim hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-