"1 ay önce 50Mbps veren" yazısı gözümden kaçmış. Aynı modem olduğuna göre evet, 2.4GHz kanalı kullandığı için tam verim almıyor olabilir.
TürkTelekom'un bir engeli olabilir mi modemde? Sıfırladım tekrar kurulum yaptım yine değişen bir şey olmadı.

2.4 GHz ağ yerine 5GHz kullanın. Açıkçası bu TTNET yazılı modemler artık tarihi eser oldu sayılır, kendi modeminizi almanız en sağlıklısı.
Sorun gerçekten modemde ise değişmek kaçınılmaz. Kafamın takıldığı nokta sağlayıcı değişince bu olayın gerçekleşmesi.

Türk Telekom'un bir engeli olabilir mi modemde? Sıfırladım tekrar kurulum yaptım yine değişen bir şey olmadı.

Sıfırlamanıza rağmen devam ediyorsa kısıtlama olduğunu düşünmüyorum, tabii ki ISS modemlerde TR69 uzaktan yönetim var fakat modem sıfırlandıktan sonra kısıtlamalarda kalkardı, modem artık ömrünü tamamlamış gibi görünüyor.

Sıfırlamanıza rağmen devam ediyorsa kısıtlama olduğunu düşünmüyorum, tabii ki ISS modemlerde TR69 uzaktan yönetim var fakat modem sıfırlandıktan sonra kısıtlamalarda kalkardı, modem artık ömrünü tamamlamış gibi görünüyor.
Uygun fiyatlı modem tavsiyeniz olur mu? Hiç bilgim olmayan bir konu.

Peki gerçekten alınması gereken bir model ne oldurdu. Para koyup iyi bir şey de alabilirim. Bir sonraki aya falan kalır şimdilik böyle idare ederim.

Peki gerçekten alınması gereken bir model ne oldurdu. Para koyup iyi bir şey de alabilirim. Bir sonraki aya falan kalır şimdilik böyle idare ederim.

Alacağınız zaman konu açarsanız daha sağlıklı olur. Ülkemizin şartları gereği fiyatlar sürekli değişiyor. Şu an olsa Keenetic Hero DSL önerirdim.