Cayma bedeli herşekilde karşılıyorlar diye biliyorum 650 TL'ye kadar GigaFiber'i bile karşılıyorlardı hala karşılıyorlar ama detaylı bilgiyi arayarak ya da internetten alırsın.
TurkNet size bu hizmeti şu an kullandığınız mevcut Türk Telekom altyapı üzerinden verecek, eğer kablolarınızda bir sorun varsa aynı sorunu TurkNet'te de yaşamaya devam edersiniz, bence önce sorunu tam olarak tespit edin. Modem mi bozuk? Bina içi tesisat mı kopuk? Bölgedeki santral mi yetersiz geliyor bunun tespiti gerekli.
Öncelikle müstakil bir evde yaşıyorum (2 katlı) onun dışında aslında haklı gibisin VC-220 g3u modemden VN020-G2U modeme geçtim bir önceki modemde 2.4GHz'ye bağlanınca da aslında böyle oluyordu onda da televizyonumda durmadan kopma sorunu yaşıyordum bu şu an kullandığım modemde g2u modelli modemde 5G yok sadece 2GHz onunla ilgili bir problem olabilir acaba bilgisayarımda mı sorun var çünkü bir öncekinde PC de 2.4 de TV de 2.4 ve 5 de sorun çektim şimdi sadece PC de 2.4 de sorun çekiyorum en iyisi bir USB Wi-Fi dongle ile denemek olacak yardımlarınız için teşekkürler.
Cayma bedeli herşekilde karşılıyorlar diye biliyorum 650 TL'ye kadar GigaFiber'i bile karşılıyorlardı hala karşılıyorlar ama detaylı bilgiyi arayarak ya da internetten alırsın.
Aslında Türk Telekom'u değiştirme niyetim zaten vardı bu da bahanesi oldu ama TurkNet'e geçtiğimde yine aynı sorun ile karşılaşırsam oluştururum sağ olun öneri için.