İnternet sağlayıcısı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sadece_Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 301
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Anladım dostum peki genellikle çözüme kavuşuyor mu ekstra olarak VDSL2 de cayma bedelini karşılıyorlar mı (fiberde karşılanıyorda VDSL de bilmiyorum)

Cayma bedeli herşekilde karşılıyorlar diye biliyorum 650 TL'ye kadar GigaFiber'i bile karşılıyorlardı hala karşılıyorlar ama detaylı bilgiyi arayarak ya da internetten alırsın.

Öncelikle müstakil bir evde yaşıyorum (2 katlı) onun dışında aslında haklı gibisin VC-220 g3u modemden VN020-G2U modeme geçtim bir önceki modemde 2.4GHz'ye bağlanınca da aslında böyle oluyordu onda da televizyonumda durmadan kopma sorunu yaşıyordum bu şu an kullandığım modemde g2u modelli modemde 5G yok sadece 2GHz onunla ilgili bir problem olabilir acaba bilgisayarımda mı sorun var çünkü bir öncekinde PC de 2.4 de TV de 2.4 ve 5 de sorun çektim şimdi sadece PC de 2.4 de sorun çekiyorum en iyisi bir USB Wi-Fi dongle ile denemek olacak yardımlarınız için teşekkürler.

Cayma bedeli herşekilde karşılıyorlar diye biliyorum 650 TL'ye kadar GigaFiber'i bile karşılıyorlardı hala karşılıyorlar ama detaylı bilgiyi arayarak ya da internetten alırsın.

VDSL'de 2.5K'ya kadar karşılıyorlarmış.

Benim bilgisayarımda sorun var mış arkadaşlar, uğraşan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Türk Telekom'u değiştirme niyetim zaten vardı bu da bahanesi oldu ama TurkNet'e geçtiğimde yine aynı sorun ile karşılaşırsam oluştururum sağ olun öneri için.
Geçeceksen bile geçmeden önce hallet altyapı sorununu. Başka firma müşterisi olduğun için daha geç/az ilgilenme ihtimali ortadan kalksın.

Geçeceksen bile geçmeden önce hallet altyapı sorununu. Başka firma müşterisi olduğun için daha geç/az ilgilenme ihtimali ortadan kalksın.

Benim bilgisayarımda sorun var mış arkadaşlar, uğraşan herkese teşekkür ederim.

Uğraştığım için sağ ol dostum şu an 90Mbps alıyorum Ethernet kablosu ile Türk Telekom'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…