iCharlsOfficial

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda bir ISP arayışına girdim fakat neye abonelik başlatsam bilemedim. Daha öncesinde LinyitNet ardından Comnet şimdi de Netspeed kullanıyorum fakat memnun olmamamın sebebi destek açmama rağmen desteği çözüldü olarak işaretleyip tekrardan CGNAT IP adresine bağladılar yani bir değişiklik olmadı ve halen port falan açamıyorum bunlara ihtiyacım var. En önemli istediğm şey şu duyduğuma göre Kablonet kullananlar GoodbyeDPI kullanmak zorundaymış yani ben bu tarz paket içeriğini kontrol eden bir ISP istemiyorum olması beni bağlamaz fakat asla GoodbyeDPI kullandırtmamalı şu anda kullanmadığım ve istediğim sitelere girebildiğim gibi. Modem arayüzüne sadece DNS girerek Türkiye'de erişime kapalı sitelere doğrudan girebilmem kesinlikle şart şu anda sadece Clouudflare DNS kullanmaktayım ve bu işe yarıyor herhangi bir VPN bağlantısına ihtiyaç duymuyorum. Ek olarak Keenetic ekosistemine sahibim bunu da belirteyim. Son olarak paket içerikleri ucuz olmalı ne kadar ucuza paket alırsam o kadar iyi hiçbir firmaya sırf kullanıcı adı ve şifre için fazladan para vermek istemiyorum. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum, teşekkür ediyorum.

Tavsiyem, Superonline statik IP planı ya da TurkNet'e bak/incele. DNS erişimini modemde açık tut.

Modemde DNS degistirme isini Superonline'da yapamazsin. Kullanici adi ve sifre isi de sikintili sol da. Geriye bir tek TT altyapisi kalıyor. TurkNet altyapisi var ise dusunmeden zaten TurkNet kullanin.