İnternet servis sağlayıcı önerisi

DarkCreative

Uzman
Aktif olarak Türk Telekom fiber altyapım var, kullandığım ISS GIBIRNet'ten memnunum fakat diğer firmalara da şans vermek istiyorum. Şu an aktif olarak modem kira bedeli ile birlikte 650 TL ödüyorum. Buna yakın fiyatta alternatif ISS var mı?

TurkNet 700 şu an belki kampanyası varsa 640 gibi bir fiyata düşebilir geçen sene 500 lira olan TurkNet peşin ödediğimiz için 440'a denk geldi diye hatırlıyorum.

Turknet düşünebilirsin. 1 yılın parasını peşin verirsen 700 lira civarına düşüyordu sanırım. Eğer gigabit hıza geçersen ekstra 200 TL alıyorlar ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu rezalete bak. Min 50 Mbps olmasi gerekirken yaptiklari tarifeler 2026 yilinda adaletsizlik. Resmen sana yüksek hizli internet yasak ama parayi verirsen var diyorlar. Parasi olanin dudugu caldigi donemleri bir gun atlatiriz umarim.
Düşük hızlarda fiyatlar yüksek 1000 için makul bence. Turknet de 1000 / 1000 700₺ hatta peşin ödeme ile 600'e düşüyor. Gayet iyi. Türk Telekom 1000 liranın üzerinde fiyat çekiyor.

Çok katı DPI var. TurkNet veya Türk Telekom daha mantıklı. Ki eğer Gıbır'da memnun ise Gıbır'da kalabilir.
DPI yok Kablonet'te.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temmuza kadar Gıbır ondan sonra ya TurkNet ya farklı bir uygun halli sağlayıcı arayışına gireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…