IV.MURAT

Yetkin
Merhaba;
Yaklaşık 19 senedir Türk Telekom ile internet servisi alıyorum ve önümüzdeki ay sözleşmem bitiyor ancak yeni sözleşmelerin fiyatı dudak uçuklatıyor. Kullanmakta olduğum 24 Mbps paketin fiyatı 18 ay taahhüt ile ilk 6 ay 260, sonraki 12 ay 520 lira olarak aylık ortalama 430 lira civarına geliyor. Bu interneti eski sözleşme ile (2 yıl önce yapmıştım) 130 liraya alıyordum ve aradaki fark enflasyona göre bile uçuk geldi.
Daha sonra Netspeed adlı sağlayıcının paketlerine baktığımda 100 Mbps internetin 12 ay sabit fiyat garantisi ile 370 liraya alınabildiğini gördüm. Taahhüt olmamasına rağmen sabit fiyat garantisi olması ve fiyatın uygunluğu dikkatimi çekti.

resim_2024-04-27_193414051.webp

Diğer firmalara baktığımda ise TurkNet'in düzenli hizmet verememesi ve GigaFiber müşterilerini ön planda tutması şikayetleri ile soğudum, Millenicom ise başlı başına bir facia olarak gözüküyor, Türksat Kablonet'in paketleri de hem ucuz değil hem de sitesinin dandikliğinden midir bilemem ama çok kafamı karıştırdı.
Önerebileceğiniz sağlayıcıları paylaşırsanız sevinirim, 2-3 Mayıs'a kadar zamanım var. Artık dandik internet hizmetlerine fuhuş (bu fahiş değil, bildiğiniz fuhuş) fiyatlar ödemekten sıkıldım.
*Bir arkadaştan Comnet önerisi geldi, bilen varsa onun hakkındaki yorumlarınızı da alabilirim.

Son düzenleme:
*Bir arkadaştan Comnet önerisi geldi, bilen varsa onun hakkındaki yorumlarınızı da alabilirim.
Birkac uyenin yorumunu gordum, pek tavsiye etmiyorlar gibiydi. Netspeed'in de son aylarda kotulestigine dair duyum almistim. Tabii kullanan insanlarin yorum yapmasi cok daha iyi olur.

Ben TT altyapisi uzerinden TurkNet kullanıyorum, modemden kaynakli olarak kopmalar oluyor bazen. Millenicom birkac gun onceye kadar kullandigim bir ISS'ti. Rezil bir firma cidden, musteri hizmetlerine baglanmak bile binbir zahmet istiyor. Surekli kopmalari zaten saymiyorum bile.

Netspeed kullandım 3 ay 2020 de. Köyceğiz de stabil değildi. Değişmiş olabilir. TurkNet kullanıyorum arkadaşını davet ile üye olabilirsin ama bir süre sonra Telekom ile aynı fiyata gelecek.

Bütün konulara "GIBIRNet kullanıyrum ben." şeklinde cevap yazıp öylece uzaklaşmışsınız. Biraz deneyimleriniden ve yaşadıysanız sorunlardan bahsederseniz sizin GıbırNet için propaganda yapan bir bot olmadığınız konusunda emin olalım :rofl:.
Çünkü sürekli sağlayıcı değiştirmek ve ordan oraya savrulmak istemiyorum. Söylediğim gibi 19 yıldır aynı sağlayıcıyı kullanıyorum ve aynı şekilde yeni sağlayıcıda da uzun süre kalmak istiyorum.