Mr. Soprano

Yetkin
Merhaba Sosyal üyeleri, bir senedir Türk Telekom altyapısı ile Netspeed fiber internet kullanıyorum. İnternetten aslında memnunum ancak daha geçenlerde fiyatı 500 TL'den 650 TL'ye çıkmış. Haliyle daha ucuza bir internet bulabilirsem geçebilirim.

Yanlış hatırlamıyorsam Telekom'un yolladığı modemler arasından da Huawei hgw modem denk gelmişti bize ve forumda bir arkadaş Telekom'un en kaliteli modemini yollamışlar, şanslısınız demişti. İnternet sağlayıcıyı değiştirirsem bu modemden de mahrum kalacağım galiba. Bunu da göz önünde bulunduruyorum ancak Netspeed'in fiyatları biraz yüksek şu anda.

Sonuç olarak taahhütlü ya da taahhütsüz önerebileceğiniz ISS var mı?

Merhaba sosyal üyeleri, bir senedir Türk Telekom altyapısı ile Netspeed fiber internet kullanıyorum. İnternetten aslında memnunum ancak daha geçenlerde fiyatı 500 TL'den 650 TL'ye çıkmış. Haliyle daha ucuza bir internet bulabilirsem geçebilirim.

Yanlış hatırlamıyorsam Telekom'un yolladığı modemler arasından da Huawei hgw modem denk gelmişti bize ve forumda bir arkadaş Telekom'un en kaliteli modemini yollamışlar, şanslısınız demişti. İnternet sağlayıcıyı değiştirirsem bu modemden de mahrum kalacağım galiba. Bunu da göz önünde bulunduruyorum ancak Netspeed'in fiyatları biraz yüksek şu anda.

TurkNet öneririm.

Merhaba Sosyal üyeleri, bir senedir Türk Telekom altyapısı ile Netspeed fiber internet kullanıyorum. İnternetten aslında memnunum ancak daha geçenlerde fiyatı 500 TL'den 650 TL'ye çıkmış. Haliyle daha ucuza bir internet bulabilirsem geçebilirim.

Türk Telekom ya da TürkNet dışına çıkmanızı tavsiye etmem. Geri kalan ISS'lerin çoğunda ya peering sorunu oluyor ya da müşteri desteğini tam anlamıyla alamıyorsunuz. Ben Türk Telekomdayım yıllardır. Hiçbir sorun yaşamadım. Biraz da şans işi.

Türk Telekom ya da TürkNet dışına çıkmanızı tavsiye etmem. Geri kalan ISS'lerin çoğunda ya peering sorunu oluyor ya da müşteri desteğini tam anlamıyla alamıyorsunuz. Ben Türk Telekomdayım yıllardır. Hiçbir sorun yaşamadım. Biraz da şans işi.
Hocam internetten ben de memnunum. Sadece geçenlerde bir Netspeed'e saldırı olmuş. O zaman bi 2 saatliğine yoktu. Sonrasında düzeldi. Yalnız Telekom'un fiyatları da aşağı yukarı aynı. Ne yapacağımı bilemedim.

Kablonet iyidir 12 yildir kullaniyorum bir sorun oldu mu max 2 saatte gelip cozduler harika firma.

Altyapım Türk Telekom hocam.

Hocam galiba fiyatları hepsinde aynı. 100 Mbps internet için aşağı yukarı 600 TL fiyat çekiyorlar. Netspeed'de kalsam mı acaba bilemedim.
Hocam memnunsan kal ben tv+100/10 internet icin 200 lira civari bi fiyat oduyorum tabii bu uzun uyelik sebebi ile boyle.