KaplanTolay
Üyecik
Öncelikle merhaba. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Aranızda benim gibi internet sağlayıcılarından çeken bir sürü arkadaş vardır tabii ki, onlara yönelik bu sorularım olacak. "Vampirin" biri ile taahhüdüm bitmek üzere ve bende uygun fiyat performans kampanyalara bakıyorum. Şimdilik evimdeki, binadaki altyapı olanağı TT VDSL ve Superonline (4-5 aylık) buna göre tavsiyeler istiyorum. Genel olarak işim gereği bazen evden çalışıyorum dolayısı ile online görüşmeler ve dosya alışverişi çok oluyor Superonline'a bu yüzden geçmek istesem de forumlardaki yorumlar korkutuyor. Uzun lafın kısası Ankara'da özelliklede Sincan bölgesindeki kullanıcılar memnun kalıp kalmadığı sağlayıcılar hakkında yardımcı olabilir mi?
Fiberde Superonline ve onun altyapısını kullanarak Vodafone veriyor, diğerleri TTNET VDSL diye biliyorum. Örnek olarak da TurkNet'in verebileceği hız bu;
*Müşteri temsilcisi gibi şeylerle uğraşmak en nefret ettiğim şeylerden biri, parayla rezillik almak istemiyorum. Bu da bir diğer önemli konu benim için.
Fiberde Superonline ve onun altyapısını kullanarak Vodafone veriyor, diğerleri TTNET VDSL diye biliyorum. Örnek olarak da TurkNet'in verebileceği hız bu;
*Müşteri temsilcisi gibi şeylerle uğraşmak en nefret ettiğim şeylerden biri, parayla rezillik almak istemiyorum. Bu da bir diğer önemli konu benim için.
Son düzenleme: