Arkadaşlar, yıllardır bu acıyı çekiyorum. Türk Telekom, TurkNet, Netspeed gibi burada desteği olan tüm ISS'leri denedim ama ben bu sorunu çözemedim. Yıllardır bu sorunla uğraşıyorum, her şeyi denedim; modemimi değiştirdim, kablolarımı değiştirdim, ama olmuyor, sorunu çözemiyorum. Şu an da TurkNet kullanıyorum, 100 Mbps paketini. Daha öncesinde Netspeed kullandım. Sorunum şu: İnternetim sürekli 2-3 saniyelik kesintilere uğruyor. Paket loss mu dersiniz, ne denir artık bilmiyorum. Ne denediysem olmadı. Türk Telekom'a altyapı için başvurmaya çalıştım, olmadı. Ne yapmam gerekiyor, birileri bana bir akıl versin. Gerçekten çok yoruldum, artık bu acıya dayanamıyorum.
Bu da değerlerim, ama SNR değerim sabit değil; 6 oluyor, 8 oluyor, 10, 12, 14, sürekli değişiyor. Bazen düzelince genelde sabit 12-14 arası kalıyor. Bir zaman sonra tekrar aynı olaylar yaşanıyor. Yıllardır böyle. Altyapımda mı sorun var, neyde sorun var anlamıyorum artık.
Bu da değerlerim, ama SNR değerim sabit değil; 6 oluyor, 8 oluyor, 10, 12, 14, sürekli değişiyor. Bazen düzelince genelde sabit 12-14 arası kalıyor. Bir zaman sonra tekrar aynı olaylar yaşanıyor. Yıllardır böyle. Altyapımda mı sorun var, neyde sorun var anlamıyorum artık.