İnternetin iyi olmasına rağmen Valorant ping sorunu

wolleg

Çalışkan
Normalde İstanbul sunucusunda 15-20 civarında pingim olur. Ama 2 gündür sabit 65 ping gözüküyor. Speedtest'ten baktım, internet verilerim normal. Sorun ne olabilir? İnternet firmam Netspeed.

Normalde İstanbul sunucusunda 15-20 civarında pingim olur. Ama 2 gündür sabit 65 ping gözüküyor. Speedtest'ten baktım, internet verilerim normal. Sorun ne olabilir? İnternet firmam Netspeed.

Şu anda Valorant maçındayım ve benim de pingim sabit 60 larda, valorant ile ilgili sanırım.

Şu anda Valorant maçındayım ve benim de pingim sabit 60 larda, valorant ile ilgili sanırım.
Hocam arkadaşlarımda öyle bi sıkıntı yok neden böyle bişey var bılmıyorum 2 gündür bide boyle oyunu silip yükledim yine değismedi

Netspeed'de 1-2 haftadır genel sorun var. Millenicom da benzer sorunu yaşıyordu. Hatta 2-3 tane KabloNET kullananlarda da bu tarz sorun gördüm. Genel bir sorun var, ama siber saldırı deyip geçiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…