GigaFiber TurkNet 949 TL'ye kullanıyorum. 950-900Mbps civarı veriyor ara sıra gece kesilmeler oluyor, bölgedeki kentsel dönüşümden dolayı bazen sıkıntı yaşıyorum. Türkiye sunuculu online oyunlarda 1-5 arası, R6 25-40 arası, CS2 30-40, Valorant 3 ms, LoL 2 ms.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 7 yıldır kullanıyorum. O zaman telefonu açıp yalvarsam 700 TL'den 100 TL'ye düşer mi acaba fiyat? 😅
Taahhüt bitmeye yakın ararlarsa "Ödeyemeyeceğim kadar zamlanıyor. Ben sanırım başka firmalara gideceğim, ödeyemiyorum." diye blöf yap. "Durun efendim gitmeyin size indirim yapalım." derlerse ne alâ. Ancak. "Peki madem aboneliğinizi iptal ediyorum, onaylıyor musunuz?" derse hayır de. :D

Millenicom 50/10 690₺ veriyorum, CS 50-70 ms alıyorum, sabit olmuyor. Çok garip, belli bir süre 48 olan ms birden 70 üstü oluyor, modemde yeni.
Ayrıca CS2 böyle devam ederse herkes bırakır, çok hile var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom 50/10 690₺ veriyorum, CS 50-70 ms alıyorum, sabit olmuyor. Çok garip, belli bir süre 48 olan ms birden 70 üstü oluyor, modemde yeni.
Ayrıca CS2 böyle devam ederse herkes bırakır, çok hile var.
Valve bilerek yapıyor. Ücretsiz oyuna seni bağımlı yapıyor. Daha sonra hilecilerden çıldırıp seçkin satın alman için yapılıyor.