Darneluin

Uzman
Makaleler
2
Yer
UK
GPT-4’ten güç alarak tasarlanan model sadece Amerikan istihbaratı tarafından kullanılacakmış.

Amerikan istihbaratı veri kontrolü için iPhone gibi bir akıllı cihaz kullanmıyor mu? 🤔

Aylardır var ama. LM Studio indir ve bir sürü model yükleyip dene. Ben 7B'li kullanıyorum ama yakın zamanda 70B büyük kapasiteli indireceğim.

Emin olun bildiklerimiz bir su damlasiysa bilmediklerimiz okyanus. Buz dağının görünen kısmıdır bu, yoksa neler neler kullanılıyor.

MSI Center içinde ve NVIDIA'nın adını unuttuğum kendi yazılımı internetsiz çalışabiliyordu en son(MSI, NVIDIA altyapısı kullanıyor olabilir). Aslında varlar standart kullanıcı içinde.

GPT-4’ten güç alarak tasarlanan model sadece Amerikan istihbaratı tarafından kullanılacakmış.

Amerikan istihbaratı veri kontrolü için iPhone gibi bir akıllı cihaz kullanmıyor mu? 🤔

Her zaman teknoloji ile alakalı bir şey çıkınca ilk olarak askeriyeler kullanır işi çözmek için. Sonrasında ise halk da kullanmaya başlar.

Ben istersem Firefox'u bile İnternetsiz kullanırım. Dahili dosyaları açabilir. Video da oynatabilir. Şaşılacak bir durum yok bunda.