3031

Uzman
İnternette satılan SIM kartlar Türkiye'de çalışır mı? Amzonda Veya gibi, gibi sitelerde görüyorum 10 GB data olanlar var böyle artıyor nereden güvenli bir şekilde alabilirim?

Ve bu hatlar Türkiye'de çalışır mı?

1727298634828.webp

Çalışıyorlar diye biliyorum. Zamanında trendyolda İngiltere fiziksel sim kartları satılıyordu sonra kaldırıldı. Şimdi çeşitli sitelerden hala satın alınabiliyorlar. Sanıyorum ki ortalama 3-4 aylık bir kullanım süreleri oluyor ilk satın alımda. Yani demek istediğim bu süre içinde herhangi bir yükleme yapmadan SMS ve arama alabiliyorsunuz. O sürenin sonunda ilgili operatörün minimum yükleme tutarında bakiye yüklerseniz (İngiltere hatları minimum 5-10 pound yanlış hatırlamıyorsam) sanırsam 120 güne yakın bir süre daha kullanımı uzatıyorsunuz.

Önceden bildiğim kadarıyla böyleydi. Amazonda satılanlarda da aşağı yukarı süreç aynıdır diye düşünüyorum ancak yine de operatör ve ülkelerin farklılıkları olabilir. Güvenilir bir site öneremem maalesef çünkü daha önce hiç satın almadım. Alıp kullananların deneyimlerine göre aklımda kalanları yazdım.

Bende UK SIM var. Amazon üzerinden satın almıştım. Gayet güzel çalışıyor. Yüksek ihtimal Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Hat isminin yanında Türk Telekom yazıyor.