Orange Head
Uzman
- Makaleler
- 1
Öncelikle şunu belirteyim: Bana sakın gelip “tek kullanımlık SMS siteleri kullanıyorum” demeyin. Onlar sadece tek seferlik giriş yaptığınız sitelerde işe yarıyor. Çünkü tek seferlik SMS sitelerinde 0,99 dolara satın aldığınız o numarayı 5.000 kişiye satıyorlar, 1 hafta içinde. Ancak bu yöntemdeki numara ömür boyu size ait oluyor.
NEDEN BU YÖNTEME BAŞVURDUM: 2021'de Discord'da biriyle tartışıyordum. Hesabımda numara dışında hiçbir kişisel bilgi yoktu ama o da zaten sadece bana gözüküyordu. Karşı taraf bir Discord açığı sayesinde telefon numarama ulaşmış ve panelden o numaraya bakarak kimliğimi bulmuş. Kısa sürede ailemle ilgili bilgiler bile yazdı. O yüzden telefon numarasının anonim olması gerektiğini fark ettim.
BU YÖNTEM NE İŞE YARAR
- Hat herhangi bir kimliğe kayıtlı değil, yani tamamen anonim.
- PayPal açabiliyorsunuz (5 yıldır kullanıyorum ama hiç büyük işlem yapmadım).
- Sürekli girdiğiniz site ve uygulamalarda bu numara ile kalıcı üyelikler açabiliyorsunuz.
- Kalıcı olarak bu numara ile WhatsApp bile açabilirsiniz. İlle de WhatsApp isteyen sanal arkadaşlarımla bu numaradan sohbet ediyorum.
Çift hatlı telefonunuz varsa süper. Ben SIM kartını evdeki hiç kullanmadığım bir telefona taktım, SMS lazım oldukça açıyorum telefonu.
NOT: Belki kapanır korkusu ile yılda 1 kere 5 pound yüklüyorum 5 yıldır. Bazı arkadaşlarım hiç yükleme yapmadığı halde kapanmadığını söyledi.
NOT 2: Güncel olarak artık bu hatları satan bulamadım Türkiye'de. Ancak başka ülkenin kullan-at kontörlü hatları da işe yarar. Bulabilirseniz lütfen buraya da bırakın.
Son düzenleyen: Moderatör: