Tachiyomi öldü. Varisi Mihon'u öneririm.

Kotatsu hiç kullanmadım. Fakat extension kurmak da o kadar zahmetli bir şey değil. Mangasee, mangairo, mangadex, mangakakalot fazlaca yeterli gelir. Daha bunlarda olmayan manga görmedim.

Tachiyomi öldü. Varisi Mihon'u öneririm.

Kotatsu hiç kullanmadım. Fakat extension kurmak da o kadar zahmetli bir şey değil. Mangasee, mangairo, mangadex, mangakakalot fazlaca yeterli gelir. Daha bunlarda olmayan manga görmedim.

TachiyomiSY ve Mihon'un geliştiricileri aynı diye biliyorum ben. Mihon eski Tachiyomi'yi geliştirirken SY versiyonu üzerinde fazlaca yama bulunduruyor. Extension kurmak burada daha kolay ancak sorun kurduğunun çalışması, çalışmaması veya zararli olabilme ihtimali. Kotatsu direkt internet sitelerinden kendisi çekiyor daha hızlı ve bayağı iyi bir evrensel araması (global Search) var. Aradığına hızlıca erişmek veya alternatifini bulmak konusunda bayağı iyi is goruyor.

TachiyomiSY artık Mihon'u altyapı olarak kullaniyor yani güncel. Kullanmak isterseniz sorun yaşamazsınız.

Birkaç yıl öncesine kadar manga alıp okuyordum ama çok hızlı bittiği için para yetiştiremiyordum. İnternet üzerinden okumaya çalıştığımda hiç okuyasım gelmiyor. Aynı şey çizgi roman ve kitaplarda da geçerli. Bu neden oluyor? Bunu atlatmanın bir yolu var mı? Bana çok sorun çıkartıyor. Özellikle İngilizce çizgi romanlara param yetmiyor ve Türkiye'de bulamıyorum.

Ben internetten manga okumaya berserk ile alıştım. Özellikle reader uygulamalar.

Birkaç yıl öncesine kadar manga alıp okuyordum ama çok hızlı bittiği için para yetiştiremiyordum. İnternet üzerinden okumaya çalıştığımda hiç okuyasım gelmiyor. Aynı şey çizgi roman ve kitaplarda da geçerli. Bu neden oluyor? Bunu atlatmanın bir yolu var mı? Bana çok sorun çıkartıyor. Özellikle İngilizce çizgi romanlara param yetmiyor ve Türkiye'de bulamıyorum.

Ben de sizin gibiydim. Bu durum Berserk ile değişti. Güzel bir seri direk algıyı değiştirebiliyor.