30362

Becerikli
Merhaba. İnternette neden kıyafet almak bu kadar zor? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Not: 10 yıldan uzun süredir LCW'den giyiniyorum. 10 yılın ardından internette daha ucuz ve daha kaliteli kıyafetler olduğu icin internetten almaya karar verdim ama kendime bedeni kalıbı uygun olacak pantolon ve mont bulamadım. Sadece ben mi zorlandım ya da internette kıyafet almak gercekten zor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını yaşıyorum bende, oturduğum bölge de mağazalarda berbat şeyler var. İnternetten de kendime uygun bulamıyorum ya kalıbı farklı kötü oluyor ya başka bir şeyi uymuyor.

Kalıp ve senin boy-beden ölçülerin önemli, hepsinin uymaması olağan.
Ölçülerini al, ürünleri de deneme yanılma yoluyla alırsın artık, mümkünse bir beden büyük al.

Ortalama boy ve bedende iseniz o stokların hızlı bitmesi normal.

Anladım hocam normalde stok problemi yaşamiyorum ama ürünün nasıl geliceği üstüme olup olmayacağı malzeme kalitesinde sorun yaşıyorum.

Aynısını yaşıyorum bende, oturduğum bölge de mağazalarda berbat şeyler var. İnternetten de kendime uygun bulamıyorum ya kalıbı farklı kötü oluyor ya başka bir şeyi uymuyor.

Anladım hocam ayrıca bunun bir çözümü var mıdır acaba mağazadaki kıyafetler coğu düzgün değil internette satılanların ise üstüme olup olmayacağının garantisi yok.

Kalıp ve senin boy-beden ölçülerin önemli, hepsinin uymaması olağan.
Ölçülerini al, ürünleri de deneme yanılma yoluyla alırsın artık, mümkünse bir beden büyük al.

Anladım hocam teşekkür ederim.