Çözüldü İnternetten nasıl anime indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yagami Light
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 10B
  • Etiketler Etiketler
    anime
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Arkadaşlar konu başlığı size 2008'leri anımsatabilir. Yarın sabaha İzmir'e otobüsüm var 8-9 saat sürecek. Yolda sıkılmak istemiyorum. Anime izlemek istiyorum. Acaba güvenilir bir şekilde nasıl indirebilirim? Yasak değil ise site önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Yagami Light Uygulamayı yüklediğinizde 1DM tarayıcı adlı ek bir uygulama gelecek. O tarayıcıyı kullanarak anime izlediginiz siteye girin. Normal bir şekilde izleyecekmiş gibi izleme ekranına kadar gelin. Tarayıcıda sag üstte çıkan kırmızı sayıya basın. Ardından kaç p indirmek istiyorsanız seçip indirin. İndirme yerine ekle tuşuna basarsanız indirilmeye hazır halde 1 DM uygulamasına düşer. İstediğiniz zaman üstüne dokunup indirme başlatırsınız.
Ben bu tarz şeyler için UC Browser kullanıyorum. Türkanimeden falan izlerken altta indirme tuşu çıkıyor. Tarayıcının tek sıkıntısı videonun başında geçmeli reklam varsa videoyu açmıyor

Bu tabiri caizse çok "amele işi". Cloudstream daha iyi ancak ona da güzel bir alternatif olsaydı iyi olurdu.

@Hiken Çok amele işi bir durum yok. İndireceğiniz şey ekranda gözültükten sonra en fazla 3-4 tuşa basıyorsunuz. Kendi reklam engelleyicili tarayıcısına sahip olduğu için yandan bazı ayarlamalar da yapabilirsiniz.

nyaa.si'den japonca versiyonlarını torrent olarak indirip sonra altyazı atıyorum ben VLC ile. Hem kalite anlamında iyi hemde videoları codecleyen bazı ekipler var o sebepten boyutları da makul. Varsa hep Judas'dan indiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…