Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Arkadaşlar konu başlığı size 2008'leri anımsatabilir. Yarın sabaha İzmir'e otobüsüm var 8-9 saat sürecek. Yolda sıkılmak istemiyorum. Anime izlemek istiyorum. Acaba güvenilir bir şekilde nasıl indirebilirim? Yasak değil ise site önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Yagami Light Uygulamayı yüklediğinizde 1DM tarayıcı adlı ek bir uygulama gelecek. O tarayıcıyı kullanarak anime izlediginiz siteye girin. Normal bir şekilde izleyecekmiş gibi izleme ekranına kadar gelin. Tarayıcıda sag üstte çıkan kırmızı sayıya basın. Ardından kaç p indirmek istiyorsanız seçip indirin. İndirme yerine ekle tuşuna basarsanız indirilmeye hazır halde 1 DM uygulamasına düşer. İstediğiniz zaman üstüne dokunup indirme başlatırsınız.
Screenshot_20240120_230509_1DM.webp Screenshot_20240120_230513_1DM.webp Screenshot_20240120_230518_1DM.webp
Ben bu tarz şeyler için UC Browser kullanıyorum. Türkanimeden falan izlerken altta indirme tuşu çıkıyor. Tarayıcının tek sıkıntısı videonun başında geçmeli reklam varsa videoyu açmıyor :D

nyaa.si'den japonca versiyonlarını torrent olarak indirip sonra altyazı atıyorum ben VLC ile. Hem kalite anlamında iyi hemde videoları codecleyen bazı ekipler var o sebepten boyutları da makul. Varsa hep Judas'dan indiririm.