İnternetten sınavlara nasıl çalışılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgunokia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 134
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

ozgunokia 2

Üstün
Makaleler
1
Merhaba, 10. sınıfım. Okula evim depremde hasar gördüğümden dolayı gidemiyorum çünkü başka ilçeye taşınacağız. Devamsızlık hakkım var ve sildirebilirim devamsızlıklarımı ama sınavlar yaklaşmışken nasıl müfredata göre tam olarak çalışabilirim diye düşünüyorum. Ders kitaplarını PDF ile okusam pratik olur mu, ona da karar veremedim. Nasıl bir yol izleyebilirim bilginiz var mı? Hiç test kitabımı getiremedim çok ani geldik ve tamamen taşınmadık, taşıma işlemi haftaya olacak. Biz şu an depremde hasar gördüğünden diğer evde kalıyoruz. Yani kitaplarımı falan da alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, çalışmak her zaman sana iyi gelecektir. Bu çalışma her ne koşulda olursa olsun bu bence hiç fark etmez. Başarılar dilerim.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, çalışmak her zaman sana iyi gelecektir. Bu çalışma her ne koşulda olursa olsun bu bence hiç fark etmez. Başarılar dilerim.
Çok teşekkürler, iPad'im var ama kalemim yok artık idare etmeye çalışacağım.

Geçmiş olsun kardeşim. Yanlış hatırlamıyorsam MEB sınavlara yakın örnek soru dağıtımı yapıyordu. İlk önce youtubeden ders videoları dinleyip üstüne soru + örnek soruları çözersen yeterli olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…