İnventus güvenilir mi?

Güvenilir bir site; daha önce oradan kasa fanı satın almıştım ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Çok fazla deneyimim olmasa da gözlemlediğim kadarıyla tek olumsuz yanları kargolama sürelerinin biraz uzun olması. Bunun dışında bir sorun yaşamadım.

RAM biraz daha ucuza kapatılabilir.

B850 bir anakarta ROG diye neredeyse 19.000 TL ödemek "?". Ama isteklerinizi bildiğimden üstelemeyeceğim.
Aslında 12 aya böleceğim için 19 da değil, direkt olarak 22'ye mal olacak bana. Haklısınız da ne yapacağımı bilemedim. Vatanda 17'e düşerse direkt oradan çekeceğim. Orayı da takip ediyorum. Veya X870E-E'yi peşin fiyatına 6 taksitle şu siteden alabilirim.

Ya da B850'yi vatandan takip edip 17'e düşünce mi alsam?

X870E-E modeline 26 verilmez, o kadar da değil.

ROG B850-E 17'ye benim için hala soru işaretidir, ancak çok alternatif olmadığı için asla alınmaz da değil.

X870E-E modeline 26 verilmez, o kadar da değil.

ROG B850-E 17'ye benim için hala soru işaretidir, ancak çok alternatif olmadığı için asla alınmaz da değil.
Gigabyte tarafında Aorus Elite'yi pek beğenmiyorum. Geriye şu kalıyor. Bunu 12 taksitle alabilirim. 23 bin liraya mal olacak yani toplamda. Buna ne dersiniz?

@Krmm Amazon satıcılı Tachyon, dip fiyatta. Daha da dibi görmez, diye düşünüyorum. En kötü alıp siyaha boyayın. Sizde siyah takıntısı vardı sanırım, en son aklımda o şekilde kaldı. RAM'ler ve işlemci nedir güncelde?

@Krmm Bence bunu bir düşünün, az kontrast vermek iyi olabilir. Şık bir kart, 1 DPC 10 Layer. Eşi benzeri henüz yok. Apex 8 Layer.

2 tane Q-Code var, tek Q-Code size yetmez bence. Onu da hesaba katın. B850-E ve X870E-E'de 1 adet mevcut.

@Krmm Onun haricinde Inventus güvenilir, fiziksel mağazaları mevcut. Çok kez alışveriş yaptım, ilgili bir firma. Satış sonrası desteğinde de sıkıntı çekmedim GGTR gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…