@PC Uzmanı Zaten bu bir kuraldır, Vatan Online, Hepsiburada ve Amazon kendi satıcısı olmadıkça hiçbir şekilde ürün almam yıllardır. Bunlarda da bu sorun oluyor ama mağduriyet doğmuyor. 5 kere RAM alıp iade ettim mesela Vatan'dan. Başka firma olsa kabul etmez, N11'dekilerden vs. bahsediyorum. Küçük esnaf ile bu firmaları bir tutmamak lazım. Sendeki olay apayrı zaten, distribütörden bu şekilde tedarik edildiği söylenmiş.
Olacak iş değil. Elde avuçta da yok, sınırlı üretim. Geçmiş olsun, demekten başka çare kalmıyor. Bizim insanımız böyle, yıllar içinde evrildik, diyelim.
Fiziksel mağazası da var zaten, hem GGTR hem buradan gidip de alışveriş yapmışlığım var. Eskiden beri bilirim, GGTR sonradan açıldı gerçi. Inventus mağazası taşındı vs. gibi durumlar var. Küçük esnaf da denemez aslında bunlara ama günümüzde evrildiler demek ki. Bir süredir alışveriş yapmadım hiçbirinden. En son GGTR beni mağdur edip 3 ay ServisPoint denen rezil firma ile uğraştırdı. Ondan sonra çok soğudum. Senin duruma benziyor.