PC Uzmanı
Başarılı
Teşekkür ederim hocamCidden çok büyük talihsizlik. Hiç beklemezdim. Tekrar geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hocamCidden çok büyük talihsizlik. Hiç beklemezdim. Tekrar geçmiş olsun.
@AMG GOAT @Ayhan Dönmez @themahonee
@Teacher80 @X99
Resmen mağdur ettiler ya baksanıza dedikleri şeye ellerinde yokmuş paranızı vereceğiz o zaman neden hala sitede satışta gözüküyor o ürün birdaha hiçbir ürün almayacağım bu tarz firmalardan sadece Amazon veya Hepsiburadadan alışveriş yapacağım.
@AMG GOAT @Ayhan Dönmez @themahonee
@Teacher80 @X99
Resmen mağdur ettiler ya baksanıza dedikleri şeye ellerinde yokmuş paranızı vereceğiz o zaman neden hala sitede satışta gözüküyor o ürün bir daha hiçbir ürün almayacağım bu tarz firmalardan sadece Amazon veya Hepsiburada'dan alışveriş yapacağım.
Öyle valla ya acaba şimdi para iademi aldıktan sonra gidip mağazalarından mı kontrol ederek akşam bakmışta olurum varsa mağazada falan ama bence mağazada da yoktur ya@PC Uzmanı Zaten bu bir kuraldır, Vatan Online, Hepsiburada ve Amazon kendi satıcısı olmadıkça hiçbir şekilde ürün almam yıllardır. Bunlarda da bu sorun oluyor ama mağduriyet doğmuyor. 5 kere RAM alıp iade ettim mesela Vatan'dan. Başka firma olsa kabul etmez, N11'dekilerden vs. bahsediyorum. Küçük esnaf ile bu firmaları bir tutmamak lazım. Sendeki olay apayrı zaten, distribütörden bu şekilde tedarik edildiği söylenmiş.Olacak iş değil. Elde avuçta da yok, sınırlı üretim. Geçmiş olsun, demekten başka çare kalmıyor. Bizim insanımız böyle, yıllar içinde evrildik, diyelim.
Fiziksel mağazası da var zaten, hem GGTR hem buradan gidip de alışveriş yapmışlığım var. Eskiden beri bilirim, GGTR sonradan açıldı gerçi. Inventus mağazası taşındı vs. gibi durumlar var. Küçük esnaf da denemez aslında bunlara ama günümüzde evrildiler demek ki. Bir süredir alışveriş yapmadım hiçbirinden. En son GGTR beni mağdur edip 3 ay ServisPoint denen rezil firma ile uğraştırdı. Ondan sonra çok soğudum. Senin duruma benziyor.
Aynen öyle hocam ya baktılar ben çok uyanığım yemez bu birdaha geri vites yaptılar az önce mail attım para iademi bugün gün içinde yapın diyeİşte talihsiz durum bu, ya ürün değişecek ya da ücretini iade edecekler, ellerindeki ürünlerle seni memnun edemeyeceklerine karar vermişler ücret iadesine yönelmişler, biraz daha zorlarsan pürüz çıkarabilirler bence, direk para iadeni al kurtul. Para sende olduktan sonra ürünü her yerden bulursun.
Öyle vallahi ya acaba şimdi para iademi aldıktan sonra gidip mağazalarından mı kontrol ederek akşam bakmışta olurum varsa mağazada falan ama bence mağazada da yoktur ya
Aynen öyle hocam ya az önce mail attım para iademi bugün gün içinde yapın diye.
Yok hocam
Gaming.gen.tr ve Betaplus aynı firmalar diye biliyorum. Galax RTX 4070 TI SUPER ekran kartında videolu vs. olduğu halde mağdur etti Betaplus. Bundan sonra satıcının Vatan, Hepsiburada ve Amazon olduğu ürün öneririm.Yok hocambugün para iadesini gün içinde istiyorum teşekkür ederim yazdım
@Ayhan Dönmez @X99
En güvenilir Amazon ama hiçbir yerde satışta yok bir tek Gaming.Gen.TR kaldı orası da güvenilir değil diye almıyorum ama yine bir video kaydı ile kendimi güvenceye alarak şansımı deneyebilirim.
Doğru hocam ya video olmasına rağmen mağdur edebiliyorlar o düşündürüyorGaming.gen.tr ve Betaplus aynı firmalar diye biliyorum. Galax RTX 4070 TI SUPER ekran kartında videolu vs. olduğu halde mağdur etti Betaplus. Bundan sonra satıcının Vatan, Hepsiburada ve Amazon olduğu ürün öneririm.