Bu son iki yıldır yeni model ve seriler çıkmaya başladıkça açılmış kutu ya da hasarlı ürün muhabbetleri çoğaldı, ya konu sahibi arkadaş gibi her online alış satış işlemini video çekerek yapacağız ya da mağazadan görerek kontrol ederek alacağız, işin diğer tarafı ticaret ahlakı ve müşteri memnuyeti başka tabii, her firma tam dört dörtlük olamıyor şartlar zor. Ben özellikle ekran kartı ve anakart gibi ürünleri mağazadan almayı tercih ediyorum, hatta bazen hemen kullanacağımız ürünleri orada açıyorum kontrol ediyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?PC Uzmanı
Başarılı
Bu son iki yıldır yeni model ve seriler çıkmaya başladıkça açılmış kutu ya da hasarlı ürün muhabbetleri çoğaldı, ya konu sahibi arkadaş gibi her online alış satış işlemini video çekerek yapacağız ya da mağazadan görerek kontrol ederek alacağız, işin diğer tarafı ticaret ahlakı ve müşteri memnuyeti başka tabii, her firma tam dört dörtlük olamıyor şartlar zor. Ben özellikle ekran kartı ve anakart gibi ürünleri mağazadan almayı tercih ediyorum, hatta bazen hemen kullanacağımız ürünleri orada açıyorum kontrol ediyorum.
Evet hocam bende öyle yapıyordum hep ama işte bu sefer dedim bir defa da internetten alıyim hem mağazadan alırsam eğer kullanmaktan vazgeçsem bile iade almazlar diye dedim.
Evet hocam bende öyle yapıyordum hep ama işte bu sefer dedim bir defa da internetten alıyim hem mağazadan alırsam eğer kullanmaktan vazgeçsem bile iade almazlar diye dedim.
Olay 1000 de 1 olur, o da sana denk gelmiş.
PC Uzmanı
Başarılı
Öyle vallahi ya benim şanssızlığım diyorum ya
Vatan kutusu açılmamış ekran kartını iade almıyor
Merhaba arkadaşlar az önce ekran kartımı aldığım mağazaya gittim kutusu açılmamış ekran kartını iade almadılar mouse olsaydı iade alırdık diyorlar demek ki fiyatlardan kaynaklı ekran kartı piyasası sürekli değişiyor diye almıyorlar. Şikayetde açtım desteklerseniz çok mutlu olurum. Arkadaşlar...
forum.donanimarsivi.com
Öyle vallahi ya benim şanssızlığım diyorum yabaksana kral bana başka yerlerde de öyle oluyor.
Vatan kutusu açılmamış ekran kartını iade almıyor
Merhaba arkadaşlar az önce ekran kartımı aldığım mağazaya gittim kutusu açılmamış ekran kartını iade almadılar mouse olsaydı iade alırdık diyorlar demek ki fiyatlardan kaynaklı ekran kartı piyasası sürekli değişiyor diye almıyorlar. Şikayetde açtım desteklerseniz çok mutlu olurum. Arkadaşlar...forum.donanimarsivi.com
Firma sıcak yaklaşıyor sanırım mesajdan anladığım kadarıyla seni haklı buluyor, ürünü değiştiricekler mi ya da ücreti mi iade edilecek konuyu tam sayfa okuyamadım, son gelişmeler ne yönde?
PC Uzmanı
Başarılı
Hocam evet özür dilediler ben arayıp dedim sıfırı ile değiştirilmesini istiyorum dedim ayrıca mail de attım sıfırı ile değişimini istiyorum diye kabul ettiler Allah'a şükür.Firma sıcak yaklaşıyor sanırım mesajdan anladığım kadarıyla seni haklı buluyor, ürünü değiştiricekler mi ya da ücreti mi iade edilecek konuyu tam sayfa okuyamadım, son gelişmeler ne yönde?
Attım hocam resimini okursunuz
Dosya Ekleri
Hocam evet özür dilediler ben arayıp dedim sıfırı ile değiştirilmesini istiyorum dedim ayrıca mail de attım sıfırı ile değişimini istiyorum diye kabul ettiler Allah'a şükür.
Attım hocam resmini olursunuz![]()
Yaptıkları ticaretin arkasında durmaları çok güzel, sorunu çözmüşler sadece biraz zaman kaybın ve hayal kırıklığın oldu artık onu da idare etmelisin, senin adına sevindim.
PC Uzmanı
Başarılı
Teşekkür ederim hocamYaptıkları ticaretin arkasında durmaları çok güzel, sorunu çözmüşler sadece biraz zaman kaybın ve hayal kırıklığın oldu artık onu da idare etmelisin, senin adına sevindim.
PC Uzmanı
Başarılı
@AMG GOAT @Ayhan Dönmez @themahonee
@Teacher80 @X99
Resmen mağdur ettiler ya baksanıza dedikleri şeye ellerinde yokmuş paranızı vereceğiz o zaman neden hala sitede satışta gözüküyor o ürün birdaha hiçbir ürün almayacağım bu tarz firmalardan sadece Amazon veya Hepsiburadadan alışveriş yapacağım.
@Teacher80 @X99
Resmen mağdur ettiler ya baksanıza dedikleri şeye ellerinde yokmuş paranızı vereceğiz o zaman neden hala sitede satışta gözüküyor o ürün birdaha hiçbir ürün almayacağım bu tarz firmalardan sadece Amazon veya Hepsiburadadan alışveriş yapacağım.
Dosya Ekleri
themahonee
Uzman
Cidden çok büyük talihsizlik. Hiç beklemezdim. Tekrar geçmiş olsun.@AMG GOAT @Ayhan Dönmez @themahonee
@Teacher80 @X99
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet