ronex
Üyecik
FACEIT anti cheat için BIOS'tan bu ayarı ve altında yer alan birkaç ayarı daha açmamızı istiyor. Ben bu ayarı açtığımda anakart ekranı geçtikten sonra görüntü alamıyorum. Arkada Windows açılıyor sesi geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Güç tuşu ile bilgisayarı kapatıp tekrar BIOS'a girmek istediğimde ise BIOS'a girebiliyorum, ekranda görüntü var ama fare ve klavye asla çalışmıyor. Bu durumdan da BIOS pilini sök tak yaparak kurtulabiliyorum.
Sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
BIOS mode UEFI, fTPM açık, Secure Boot açık, CSM kapalı, sanallaştırma açık, bir tek bellek bütünlüğü kapalı. FACEIT'in istediği bütün güvenlik önlemleri kısaca. Windows 11 kullanıyorum.
Bunların dışında Windows'u ve bütün sürücüleri ayrıca BIOS'u da güncelledim.
BIOS ekranında fare ve klavye çalışmıyorken USB portlarını değiştirmeyi de denedim, çok kısa süre ışıkları geliyor ve öyle donup kalıyor. Asla çalışmıyor.
Anakart: ASRock B450M-HDV R4.0
Sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
BIOS mode UEFI, fTPM açık, Secure Boot açık, CSM kapalı, sanallaştırma açık, bir tek bellek bütünlüğü kapalı. FACEIT'in istediği bütün güvenlik önlemleri kısaca. Windows 11 kullanıyorum.
Bunların dışında Windows'u ve bütün sürücüleri ayrıca BIOS'u da güncelledim.
BIOS ekranında fare ve klavye çalışmıyorken USB portlarını değiştirmeyi de denedim, çok kısa süre ışıkları geliyor ve öyle donup kalıyor. Asla çalışmıyor.
Anakart: ASRock B450M-HDV R4.0