Apple'ın zamanında ödediği tazminatı unutmuşsunuz sanırım. Komik.

İngilizcen varsa okumanı tavsiye ederim.

1726767994381.webp

Bunun ne yeni cikmasiyla ne de planli eskitme ile alakasi oldugunu dusunmuyorum. Anlatildigi uzere islemcinin zirve performansini sunmasini geciktirmisler. Bu iPhone 15 icin de gecerli XR icin de gecerli. Bataryaya etki edecegini tahmin ediyoruz.
Screenshot_20240919_204553_YouTube.webp

Bunun ne kadar mantikli oldugu tartismaya acik tabii ki.

Ne kadar kölesi olmuşsunuz Apple'in eleştirmekten bile acizsiniz.

Yaptığın şey eleştiri değil. Kötüleme ve aslı olmayan zırvalar.

Apple gibi bir marka neden kullanılır ki zaten aşırı kapalı adım atamıyorsun ki atabilsen ne ala ama yok olmuyor.

Neyi kapalı mesela nereye adım atamıyorsun? Sen bir telefonla ne yapmak istiyosun ona karar verdin mi öncelikle.

SE 2020 telefonumu 18'e yükselttim. Telefonda saçma bir takılma hissetmeye başladım.

Telefonumu şu ana kadar hiç sıfırlamadım. iOS 17 ve 18 de tamamen betadaydım. Şu an 18.0 sürümündeyim ve bahsettiğiniz şekilde 1 kere bile takılma hissetmedim. Woyax pil kullanıyorum onu da belirteyim.

Yaptığın şey eleştiri değil. Kötüleme ve aslı olmayan zırvalar.
Ben fanlık yapmıyorum ki sizin cringe Android fanı olman çok anormal.

Daha öncede eskitme yaptığı ortaya çıkan bir firmayı eskitme suçu ile suçlamak bir kötüleme ise evet kötüleme yapıyorum, ha bu arada ne Samsung ne de diğer Android cihazların Fanboy'u veya destekçisi değilim. Sadece eleştiriyorum bu durum Samsung için de geçerli olsa bu yorumu yapardım ama siz saygı çerçevesini koruyamadan konuşunca durum bu oluyor.

Neyi kapalı mesela nereye adım atamıyorsun?

Umarım ciddi değilsindir, kısa bir süre önce bulut oyun servislerini bile engelliyordu Apple.

Daha öncede eskitme yaptığı ortaya çıkan bir firmayı eskitme suçu ile suçlamak bir kötüleme ise evet kötüleme yapıyorum, ha bu arada ne Samsung ne de diğer Android cihazların Fanboy'u veya destekçisi değilim. Sadece eleştiriyorum bu durum Samsung için de geçerli olsa bu yorumu yapardım ama siz saygı çerçevesini koruyamadan konuşunca durum bu oluyor.

Paylaşılan videoyu izledin mi veya attığım yazıyı okudun mu? Planlı eskitmenin aslı neymiş. Madem planlı eskitme var neden hala iPhone XR veya XS kullanan insanlar var ve akıcı bir şekilde telefonlarını hala kullanıyorlar hala güncelleme alıyorlar beni aydınlatırsan sevinirim.

Abartıldığı gibi bir şey yok bende. Gayet akıcı ve hızlı tepki veriyor.Aşağıda yaptığım performans testlerinin görselleri mevcut.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (22).webp
    Ekran Görüntüsü (22).webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 82
  • Ekran Görüntüsü (23).webp
    Ekran Görüntüsü (23).webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 86